Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, November 1, 2007

Faci bani scriind articole

Multi dintre voi ati vazut diverse anunturi in care esti invitat sa scrii articole si sa fii platit pentru ele. Dar majoritatea acestor website-uri sunt in limba engleza. Si stiu ca e mai dificil sa scrii intr-o limba pe care nu o stapanesti foarte bine.

De curand insa am descoperit un website care accepta si materiale scrise in limba romana. Nu stiu daca sunt implicati programatorii nostrii si nici nu conteaza. Ceea ce conteaza este faptul ca si articole in limba romana sunt acceptate.

Partea frumoasa a lucrurilor este ca pe acest website exista si un translator online. Pot fi traduse materiale din 14 limbi printre care si limba romana. Nu l-am incercat sa vad cum functioneaza dar o voi face in curand.



Ceea ce ma bucura cel mai tare este faptul ca limba noastra incepe sa fie incet inclusa in randul celor mai populare. Dupa parerea mea este semnul unei recunoasteri tacite a valorilor oamenilor de bine din Romania.



Si cu totii stim ca sunt si romani cu care ne putem mandri si care sunt apreciati peste hotare. Sa nu uitam faptul ca tot noi, romanii, am avut acces foarte tarziu si greoi la informatica ca si la alte domenii de inalta tehnologie. Si totusi suntem apreciati dar din pacate doar ca persoane.



Nu exista inca suportul decent si necesar din partea statului, cel care reuseste o face doar prin munca si banii lui de cele mai multe ori. Iar statul stie sa vina doar sa incaseze banii din beneficiile financiare pe care le obtine cetateanul fara nici un sprijin.



Cercetarea este ca si inexistenta dupa cum bine stim cu totii. Nu se vad programe concrete in acest domeniu ca si in multe altele de altfel. Nu ne ramane decat sa ne straduim pe cont propriu. De aceea, cei care vor si sunt capabili sa scrie un articol, pot folosi aceasta oportunitate pentru a mai castiga un ban in plus.



Domeniile sunt diferite si posibilitatile nelimitate. Sunt oameni care au deja mia de articole scrise si fac bani buni din asta. Nu ezitati si traduceti apoi materialul in engleza cu translatorul online pentru ca in principal de acolo este interesul si cei mai multi bani.



Am vazut comentarii despre un film vizionat, despre o carte citita, parerea personala despre un filozof sau despre poluare, despre calatorii si multe altele, in general cam despre tot ce poate sa-i treaca unui om prin cap, excluzand domeniile interzise.



Oricine poate deci si tu cititorule. Iti urez succes.

1 comment:

Mircea Vaduva said...

Salut. Am gasit site-ul tau intamplator in timp ce cautam ceva de facut bani pe internet. Daca te intereseaza asa ceva iti recomand: Vezi daca-ti place, dar uite-te bine si nu te supara pe mine