Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, November 22, 2007

Software cadou

Astazi vreau sa va ofer un software cadou. Este vorba despre Camtasia. Puteti sa-l folositi pentru a crea video si a posta pe un website sau blog. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click aici si sa downloadati, dupa care il instalati in propriul calculator.

Este un free trial, valabil pentru 30 de zile, perioada in care puteti invata sa-l folositi. Si eventual sa creati ceva cu el. Daca nu aveti nimic pregatit, nu il instalati acum ci abia dupa ce ati realizat filmuletul pe care doriti sa-l prezentati.

Daca este necesar, puteti sa-l inregistrati pe acest website. Nu l-am verificat ca sa va spun sigur cum functioneaza. Veti primi de la ei un cod de activare si o oferta de upgrade pe care nu trebuie sa o luati in seama pentru ca aceea costa bani.

Daca vreti sa promovati noi produse care apar in ClickBank sau in PayDotCom inainte ca altii sa stie despre existanta lor, puteti semna pentru o alerta zilnica.

No comments: