Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, November 27, 2007

Un software necesar

Am ales un program care va poate ajuta sa va orientati catre o nisa in care sa creati un website pentru a avea succes in marketing pe net. Este simplu de utilizat si va ofera informatii despre trei din cele mai mari motoare de cautare.

KeywordBuzz este gratuit si poate fi downloadat direct de pe pagina care se deschide fara sa fiti nevoiti macar sa va introduceti datele personale. Va ofera in mod gratuit cuvintele cheie pe care sa le folositi in website.

Utilizand acest software pentru a scrie articolul care urmeaza sa fie postat pe site veti putea crea un continut unic, care sa apara pe primele locuri in motoarele de cautare. In acest fel, succesul vostru poate fi garantat. El poate fi folosit cu acelasi succes si pentru a scrie articole pe un blog.

Daca adaugati si AdSense, blogul vostru poate deveni in scurt timp o sursa de venit, castigand foarte usor ceva bani in plus. As vrea sa va spun ca la ora actuala exista aproximativ 25 de alternative la AdSense, alternative pe care orice roman le poate folosi free.

No comments: