Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Sunday, November 11, 2007

Google AdSense

Reprezinta cea mai simpla metoda de a face bani online. Impreuna cu celelalte oportunitati care le ofera, chiar este cea mai buna metoda de a-ti crea un venit online. Nu trebuie decat sa fi capabil sa scrii cateva randuri.

Un articol scris la doua zile este suficient pentru a mentine un blog si pentru a posta niste Ads-uri in el. Blogurile sunt gratuite, Ads-urile sunt la fel. Asa ca nu cheltuiesti nici un ban din buzunar.

Daca poti scrie in engleza poti folosi si alte sisteme complementare, inclusiv cel pe care il folosesc si eu pe acest blog. Este de ajuns sa fi capabil sa copiezi niste articole deja aparute in diverse publicatii si poti face bani.

In timp, poti folosi website-uri in diverse domenii. Important este sa iti afisezi cateva Ads-uri. Incetul cu incetul banii se aduna si iti vor oferi posibilitatea pe parcurs sa-i investesti pentru a-ti mari profitul.

E-Bay si Chitika sunt doua posibilitati de Ads-uri numai bune de oferit pe pagini in care vinzi ceva. Si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Neverblue sunt alte ads-uri complementare lui Google. Nu ezitati sa le folositi si pe acestea.

1 comment:

catalin said...

Nu ma acuza nimeni de plagiat daca copiez de pe situri ex: stiri de business ?