Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, November 7, 2007

Solutii de a crea website online

Multi oameni sunt nelamuriti inca si nu stiu ce program este mai bun pentru ei pentru a crea un website online. Am sa dau azi o lista mai putin cunoscuta de catre multi din utilizatorii internet. Am sa spun doar ca fiecare motor de cautare are un website creator online.

Si chiar daca nu le voi mentiona pe toate mai puteti gasi si singuri. Bun este programul cu care poti lucra. Dar nici un program nu lucreaza singur. Tu esti cel care trebuie sa te implici si sa sti ce sa ceri sa faca. Daca nu te straduiesti, nici un program nu va fi bun.

Voi incepe cu OpenOffice. Angelfire este un creator gratuit atasat la Lycos. Sampa este mai putin cunoscut la noi si mai nou. Yahoo, MSN, Windows Live, au fiecare un astfel de program pe care il sponsorizeaza. Google la fel, are un program. Poti crea pagini in minute.

Cred ca pentru unii este mai greu sa aleaga. De aceea nu reusesc sa inceapa sa lucreze. Pe Lucreaza acasa am postat un numar de solutii gratuite si usoare de a face un website. Pentru a vedea despre ce este vorba cititi articolul Bloguri.

No comments: