Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Saturday, November 24, 2007

My power mall

Mi-am amintit de un website care va da posibilitatea sa realizati un venit pe net fara sa investiti. Paginile respective se afla deja amplasate pe un server, astfel incat totul este gratuit. Nu trebuie decat sa va creati pagina si sa o promovati.

Ce poate fi mai simplu de atat? Mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna, moment in care toata lumea vrea sa cumpere cate ceva. Chiar daca romanii nu prea se inghesuie la facut cumparaturi pe net, sunt multe tari care sunt obisnuite cu asta.

Deja exista persoane in Romania care au aderat la acest program. Este indicat sa promovati aceasta pagina in U.S.A. unde numarul celor care cumpara online este mult mai mare. Si pentru a avea succes, am sa va ofer cateva informatii gratuite.

Aceste informatii valoreaza mai mult decat va imaginati pentru o presoana care face marketing pe net. Este vorba de o lista cu motoare de cautare carora le puteti trimite o adresa de web pentru indexare. Altele decat cele stiute de cei multi.

Acest lucru insa poate fi facut o singura data. Ar mai exista solutia de a o face si alta data folosind alta adresa de e-mail. Dar sa ne intoarcem la aceasta lista. Eu nu am mai folosit-o de mult astfel incat sper ca toate linkurile sa fie valabile.

Pentru L.A., New Orleans, internet marketers, abstractnet, abundantsearch, accumeta, bananapile, betclubs, bettersearching, bizoptsbubblesfind, mayfind, crosslinkz, datamineexcelseek, federacy, fetchseek, fetcherv, go4zone, haadoo, homescool, impsearch, jumpfind, justsearching, keylook, kwicksearch, lawyerimmigration, lazyquest, lightedfind, linkassist, linkathon, lowclick, luv2search, lynxprowler, dopiest, mitefind, moreclickthrus, najula, overclick.

Lista o voi continua pe Lucreaza Acasa deoarece sunt foarte multe. Tot acolo veti afla si ultimele informatii.

No comments: