Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Monday, November 19, 2007

Ce sa vand?

Sunt doua intrebari pe care cei mai multi nu stiu cum sa le rezolve. Prima este ce sa vand. Raspunsul il voi oferi azi pentru multi care deja lucreaza online. Exista un website care te ajuta sa te orientezi si sa alegi ce vinzi.

Acest aspect este foarte important. Cand iti alegi produsele pe care vrei sa le vinzi gandeste-te ce e mai simplu de oferit si cui anume oferi. Degeaba alegi produse scumpe care se vand rar, mult mai eficient este sa vinzi cat mai multe produse ieftine.

Si acest website va ofera o foarte variata gama de produse pe care le puteti vinde printr-o pagina proprie. Tot ce aveti nevoie este un cont de PayPal pe care daca nu il ai inca, il poti crea si de pe acest blog.

Ai posibilitatea de a vedea o analiza despre cum se vinde de bine produsul respectiv. Sa nu uitam ca vin sarbatorile de iarna, moment in care poti vinde produse specifice cu mult succes. Avand in vedere ca mai avem o luna pana de Sarbatori, ar fi ultima suta de metri.

Este nevoie de timp pentru a fi indexat de motoarele de cautare mai ales daca nu esti dispus sa platesti sume mari. Dar sistemul functioneaza bine asa cum este conceput. Ai posibilitatea sa-ti creezi paginile pe Yahoo si sa folosesti hosting-ul lor si vei fi indexat de ei.

Daca iti pui si AdSense in website vei fi indexat repede si de Google. Iar de Craciun si Anul Nou vei avea vanzari bune daca te hotarasti sa faci acest pas saptamana aceasta. Dar nu poti sa vinzi numai de sarbatori si atunci trebuie sa te orientezi.

Poti sa creezi o pagina sa ai vanzari tot timpul anului. Si asa este indicat chiar. In plus, folosirea AdSense iti va da posibilitatea sa iti creezi pe parcurs si alte pagini cu veniturile generate doar de el. Si astfel vei putea largi gama de produse.

Important este sa faci primul pas, restul vine de la sine. Sunt sigur ca veti gasi toate infotmatiile necesare pe website. Eu va urez succes.

2 comments:

Anonymous said...

Esti cam paralel, google nu indexeaza in functie de adsense

Anonymous said...

O solutie simpla si gratuita ,pentru a avea un magazin online este platforma www.e-order.ro