Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, November 22, 2007

Poti fi ca ei

Intre mesajele pe care le primesc zilnic am descoperit unul despre o noua oferta de JV. Ceea ce este mai interesant este faptul ca multi din cei care contribuie cu un cadou si-au pus si fotografia. Si tu poti sa ai fotografia intre ei.

Iata despre ce website este vorba. Si vreau sa spun ca nu este deloc greu sa iti alegi un cadou de pe un astfel de site si sa-l postezi pe altul schimband doar numele celui care l-a oferit cu numele tau. Asa fac cei mai multi marketeri la inceput.

Si fiecare lucru trebuie sa aiba un inceput. Acum este perioada cea mai buna pentru a porni intr-o astfel de activitate. Ai sa spui ca nu e adevarat, ca se apropie sarbatorile. Si totusi, pana de sarbatori ai timpul necesar sa pui totul la punct.

O astfel de activitate poate rula si pe autopilot. Daca ai setat autoresponderul, poti sta linistit. Nu cred ca nu ai zilnic 15 minute la dispozitie sa intri sa vezi doar ce se mai intampla, sa vezi cu cati clienti ti-a crescut lista.

Sau poti sa pui un website sau blog online si sa afisezi AdSense pe el. Sa iti asiguri un venit cat de mic fara sa depui cel mai mic efort. Poti sa scrii despre orice. Important este sa scrii cu cuvintele tale pentru a avea succes.

Vei invata pe parcurs si alte secrete de care trebuie sa tii seama. Nu uita ca nimeni nu s-a nascut invatat. Poti folosi Blogger, Technorati, WordPress sau crea un website complet free pe freewebs. Nu te costa absolut nici un ban si poti invata ceva. Fa-ti acest cadou de Sarbatori.

No comments: