Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Sunday, August 5, 2007

Video

Unul din oamenii foarte cunoscuti pentru realizarile in ceea ce priveste SEO este Matt Callen. Ieri am primit de la el un mesaj in care imi povestea despre realizarile altui mare marketer si anume, Jonathan Leger si despre felul in care acesta a reusit sa faca $7000 doar din scrierea a cinci articole pe saptamana.

Cam toti am vrea sa avem astfel de realizari. Si uneori nu e nici chiar asa de complicat. Pentru a putea intelege mai bine despre modul in care se poate realiza aceasta cu un program gratuit, a fost creat acest video pe care vreau sa vi-l prezint si voua.

Realizand articole cu continut unic, intotdeauna esti avantajat in lupta cu motoarele de cautare. In plus, folosind si PPC ai posibilitatea sa obtii rezultate notabile in aceasta munca. Iar cum Hipervre este un software de calitate, nu-ti ramane decat sa inveti sa-l utilizezi.

Si nu vad de ce ar fi asa greu cand ai la dispozitie atatea informatii gratuite de care poti beneficia.

No comments: