Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, August 15, 2007

Flash tools

Un bun software pe care il puteti folosi in munca voastra este A4Desk. Este vorba de sistemul flash cu care puteti crea usor in Windows si nu solicita mari resurse. Este vorba de un Web Site Builder, Menu Builder, Music Player, Maps, Photo Gallery, Web Site Samples.

Toate acestea le puteti folosi ca trial pentru a crea ceva, pentru a va obisnui cu astfel de programe. Veti avea posibilitatea sa descoperiti ca sunt foarte interesante, au o multime de posibilitati si ceea ce e mai important, da la orice website un aspect placut.

In plus, acum cu ajutorul celor de la Bravenet unde puteti subscrie si beneficia de o multime de facilitati inclusiv financiare, aveti toate aceste posibilitati despre care v-am vorbit la un loc si multe altele.

O data ce ati semnat aveti la dispozitie si un free website pe care sa-l folositi asa cum doriti. Chiar daca nu stiti nimic despre programare, aveti tot ce va este necesar pentru a reusi in munca online.

No comments: