Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, August 8, 2007

Ar putea fi Google in pericol?

Au existat in ultima vreme ceva zvonuri despre Microsoft. Se pare ca au devenit realitate chiar daca nu au fost corecte. Intrebarea pe care am putea sa ne-o punem se refera la posibilitatea de a fi amenintata pozitia lui Google in urma acestei colaborari.

Dar sa urmarim stirile si sa lasam timpul sa raspunda acestor probleme. Oricum ar fi, e bine daca ati continua sa supravegheati si miscarile viitoare ale celor doi grei reuniti, Microsoft si Ask.com.

Dupa cum putem vedea pe Alexa.com, Microsoft.com se afla in primele 20 de website-uri ca trafic rank in timp ce Ask.com, care are si el o multime de oportunitati interesante este putin mai jos, pe locul 174.

Sa ne gandim doar la puterea financiara a primului si la oportunitatile oferite de cel de-al doilea. In plus crearea unei pagini de cautare in diferite limbi cum a procedat Google pentru cresterea numarului de utilizatori si un adsense propriu ar putea crea o competitie interesanta pe viitor.



Si cum colaborarea deja a luat fiinta, trebuie sa ne imaginam ca planurile sunt deja facute urmand a fi doar puse in aplicare. Vom fi pusi oare in situatia de a invata alte metode de optimizare pentru a avea succes?

No comments: