Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, August 10, 2007

PDF

Toata lumea foloseste in calculator Adobe. Este drept ca majoritatea doar sub forma de Acrobat. Sunt multe programe create sub aceasta sigla si trebuie sa recunosc faptul ca sunt foarte utile dar pentru noi, romanii de rand, multe din ele sunt si foarte scumpe.

Insa mai exista si alte programe care creaza carti si astazi vreau sa va prezint un website care are o oferta foarte interesanta. Veti invata cum sa folositi PDF-ul pentru a produce bani pentru ca asta este scopul principal. In plus, veti descoperi si alte programe gratuite.

Singurul lucru pentru a avea acces la toate programele este sa va creati un cont gratuit pe aceasta pagina iar restul il veti descoperi singuri. Pas cu pas veti invata cum sa faceti bani. Tot ce trebuie sa investiti este timp deoarece nu va lucra nimeni in locul vostru.

No comments: