Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, August 7, 2007

Surf for traffic

Veti intalni foarte des aceasta expresie in marketing. Este vorba despre website-uri in care fiecare marketer isi expune proaspata realizare pentru a putea beneficia de expunere, pentru ca lumea sa vada ce e nou si eventual sa obtina si profituri. Poate plati sau face doar simplu surf pentru a-si asigura expunerea pentru trafic.

Astfel de spatii de expunere exista peste tot si cu tot felul de denumiri care mai de care mai atragatoare, cu diferite conditii de surf si bineinteles cu diferiti timpi. Unele din ele sunt doar pentru simplu surf iar mai nou, au aparut unele in care pentru surf, poti incasa un cent, putand ajunge zilnic la cativa dolari cum este ClickThru.

Sunt apreciate de cei care platesc site-uri ca ts25, Traffic pods, StartXchange Traffic Exchange, pentru ca pot sa isi recupereze banii investiti. Dar acestea sunt doar cateva exemple pe care le-am dat. Sunt poate sute de astfel de website-uri. Singura problema este ca nu accepta pentru expunere decat in limba engleza.

Am convingerea ca daca ar aparea si la noi astfel de website-uri ar avea numai de castigat lumea. O alta solutie de trafic este investitia in e-mailurile platite. Aveti idee cat trafic si ce venituri ofera cel care deschide e-mailuri platite celor care fac advertising? Pot sa va spun ca veniturile sunt foarte mari.

Iar despre sumele incasate de cei care deschid aceste e-mailuri, ce sa spun, sunt derizorii in comparatie cu timpul petrecut pentru aceasta ocupatie. Se pot obtine venituri mult mai mari daca iti creezi un website si vinzi ceva. Nu uitati ca sunt miliarde de oameni care utilizeaza internetul. Incercati sa luati si voi doar o mica parte din sumele vehiculate si nu veti regreta.

No comments: