Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, August 1, 2007

Informatii sigure

In multe cazuri, pe internet veti descoperi ca exista si informatii care te duc in eroare. De aceea este bine sa sti cum iti alegi sursele. Veti spune, bine dar caut pe Google, Yahoo sau MSN. Sunt de acord cu voi dar ce credeti ca va ofera aceste motoare de cautare? Ce au postat altii.

Asa ca am hotarat sa va propun cateva website-uri de incredere. Si voi incepe cu adsense, ca fiind informatii directe de la sursa. Pentru cei care vor sa stie starea propriului website sau sa vada diferente intre munca lui si a altuia in ceea ce priveste traficul am ales unul din cele mai sigure website-uri pe net.

In ceea ce priveste inscrierea unui website in director web va propun sa folositi DMOZ. Pentru update la bloguri, aveti un ajutor unic in anuntarea motoarelor de cautare. Pentru download software fara riscul de a avea virus, puteti folosi CNet. Obtineti informatii de incredere din orice domeniu accesand Wikipedia.

Astazi cand postez aceste randuri, Blogger se afla pe locul 15 in randul celor mai utilizate website-uri iar Google.ro pe locul 148.

No comments: