Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Monday, August 6, 2007

Cum sa cresti vanzarile...

Multi dintre voi isi pun poate problema cum sa iti cresti vanzarile. Asta voi incerca sa explic astazi. In urma studiilor efectuate, se pare ca la prima vizita pe site se fac vanzari de 2%. Foarte putin ati spune. Este adevarat insa la a doua vizita vanzarile cresc la 3%, la a treia ajung la 5%, la a patra la 10% iar intre a cincea si a douasprezecea vzita se ajunge la un procent de 80%.

Ceea ce aveti de facut este sa aduceti oamenii inapoi sa va viziteze. Si cum puteti realiza mai usor asta decat trimitand mesaje. Iata ca un autoresponder e minunat pentru acest lucru. Cu un singur e-mail invitati iar cititorii sa va viziteze si sa se transforme in clienti. Intre timp, pentru a nu fi insistenti doar cu un mesaj, e bine sa tineti legatura cu ei informandu-i despre alte oferte.

Si aceste oferte trebuie sa vina de la produsele la care ati semnat ca afiliati. Convingeti pe cineva sa cumpere produsul afiliatului, aveti si voi procentul vostru. Nu rare sunt cazurile in care, in marketing veti gasi oferte cu 100% comision. Acestea sunt realizate in general mai mult pentru a va ajuta sa faceti bani si pentru a-si crea respectivul afiliat o lista mai mare de clienti.

Pentru ca in definitiv voi trimiteti mesajul vostru celor pe care ii aveti deja in lista voastra si in felul acesta, cei care cumpara ajung inevitabil si in lista afiliatului vostru. Iata de ce este foarte normal si necesar ca la produsele vandute de voi sa aveti un link de afiliere. in felul acesta veti fi si voi promovati de catre alti marketeri.

Nu este obligatoriu ca procentul din vanzari sa fie de 100%. Acest procent il veti stabili voi. Puteti lua un bun exemplu de la un PLR sau chiar din clickbank daca aveti sau puteti crea un cont, ceea ce nu este valabil la noi in tara inca. Dar daca aveti pe cineva de incredere afara, lucrurile se pot simplifica.

Astfel ca, daca nu vinzi produsul tau, poti vinde pe al altuia si poti incasa bani ca si cum ar fi al tau. Sa nu uitati ca intotdeauna conteaza si felul in care iti promovezi produsul. Si mereu trebuie sa innoiesti ofertele si produsele pentru a avea succes. Uneori ajunge sa schimbi doar modul de prezentare a unui produs ca sa ai vanzare.

No comments: