Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, August 2, 2007

Free Ads

Daca va uitati cu atentie pe pagina, au aparut noutati. Este vorba de Ads-uri pe care le puteti folosi si voi fara sa fiti nevoiti sa aveti cont de Paypal. Simplu, dati click pe bannerul de jos si completati Ads-ul urmand instructiunile.

Acolo unde sunteti intrebati cum vreti sa incasati banii alegeti cealalta varianta, nu Paypal. Astfel ca veti primi banii in CEC. Veti vedea ca aveti posibilitatea sa va setati campania ppc asa cum va avantajeaza.

Dupa ce ati copiat codul html si l-ati introdus in website, nu va mai ramane decat sa faceti la randul vostru publicitate. Este si aceasta o solutie de a va creste veniturile prin atragerea de noi persoane interesate de un trafic si un rank mai bun.

Sau pur si simplu, puteti da click pe unul din cele doua bannere afisate in partea dreapta si va creati campanie ca advertiser sau publisher, asa cum doriti.

No comments: