Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Saturday, August 4, 2007

Private Label Rights

Veti intalni adeseori aceasta denumire. Se refera la drepturi de vanzare ale unor produse, fie ca e vorba software, rapoarte in format pdf sau video, intr-un cuvant tot ce contine informatie si se poate vinde.

Marketingul este o industrie nu numai pe piata reala ci si pe cea virtuala. Si veniturile care se aduna anual sunt imense. De aceea, multi marketeri folosesc adesea website-uri in care ofera diverse produse celor din bransa sub diferite forme.

Forma Private Label Rights este folosita pentru a incuraja dezvoltarea si a atrage cat mai multi clienti, pentru a crea o lista de subscriere careia pe parcurs le sunt oferite alte produse noi. La randul lor, cei care subscriu, pot vinde produsele in propriul website la pretul stabilit.

Trebuie sa stiti ca mereu se creaza produse noi mai bune si mai competitive. Si uneori din cei proaspat veniti sunt oameni care pot crea un produs bun, vandabil. Poate va intrebati cum. Astazi am sa va spun doar ca fiecare din voi poate fi creator de noi produse si in scurt timp milionar online.

Ideea de astazi insa, este aceea de a va arata cum se dezvolta marketingul online si de a va familiariza cu noi produse care in Romania nu aveti ocazia sa le intalniti prea des dar care va pot fi uneori foarte folositoare.

Nu va cere nimeni sa cumparati, puteti doar sa subscrieti si sa obtineti produse noi, interesante, sa vedeti ce primiti alaturi de ele si ce simplu este mai apoi sa le vindeti in cazul in care sunteti hotarat sa va ocupati de asa ceva.

Multi probabil isi pun problema ca daca vand un produs cu 7$ nu este o afacere. Ba este atunci cand ai o lista de potentiali clienti si cand, in 2-3 luni poti trage o linie si sa constati ca ai vandut 1000 de produse iar cheltuielile s-au ridicat per total la mai putin de 100$.

Faceti un calcul simplu si veti constata ca am dreptate avand in vedere salariile pe care 90% din romani le au in tara.

Vreau sa va reamintesc si faptul ca folosirea adsense in website va poate aduce un alt venit important. Si nu e greu sa aflati noutati in legatura cu aceasta chiar de la o sursa sigura.

No comments: