Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Sunday, August 12, 2007

O explozie de trafic

Cine nu vrea o explozie de trafic in website? Iata o cale care va poate ajuta. Este o invitatie de a subscrie pentru a putea primi informatiile necesare. Lansarea oficiala a acestui website va avea loc abia pe 22august, dar pana atunci e important sa fiti pregatiti.

Exitexplosion.com reprezinta o sursa de traffic si un interesant model de advertising. Aveti posibilitatea sa va creati propriile Ads-uri care sa fie postate in alte website-uri ceea ce nu este deloc de neglijat. In plus, este un mod de a va face cunoscuti.

Veti putea sa invatati pe viu ce inseamna sa lucrati online si veti descoperi un mod mai nou de abordare in marketing. Veti avea posibilitatea sa fiti la curent cu noutati ce va vor fi oferite prin e-mail de la ceilalti membrii.

In plus daca detineti un cont de paypal puteti sa semnati ca afiliat si sa vindeti un software la care aveti 50% din vanzarile realizate de fiecare din voi. Detaliile despre toate aceste oportunitati le aflati mai pe larg doar accesand pagina.

No comments: