Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Monday, August 13, 2007

Cum iti supraveghezi munca

Ati reusit sa creati un website si se afla deja postat pe internet. Sa nu credeti ca ati terminat munca. Oricand acesta poate suferi deteriorari. Si este bine ca si tu sa sti acest lucru pentru ca poti sa pierzi timp, clienti, bani.

Sunt cateva posibilitati de a supraveghea functionarea fara sa fi nevoit sa o faci personal pentru ca in cazul asta ti-ai pierde tot timpul. Poti cumpara un software sofisticat pe bani frumosi sau poti apela la un specialist online.

Sunt posibilitati in functie de ceea ce va doriti. Dar as vrea sa va ofer o solutie simpla si gratuita de monitorizare. Este chiar avantajoasa pentru faptul ca pe un singur acont creat gratuit poti solicita supravegherea mai multor URL-uri.

Va ofera testare la fiecare ora, un raport statistic saptamanal, alerte pe e-mail, alarme privind protectia. In plus va pune la dispozitie diferite informatii interesante despre SEO, noutati din domeniu marketing online.

Optand pentru o astfel de solutie ai mult mai mult timp liber pentru munca ta. In principiu, munca online se poate realiza si de unu singur dar cel mai indicat atunci cand te dedici acestui domeniu sa iti gasesti un ajutor pentru ca in doi e mai eficient si mai profitabil.

No comments: