Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, August 16, 2007

Concurenta

Inca o data Microsoft arata ca este o firma care poate si de aceea se implica. Concurenta cu Google si Yahoo nu este posibila pentru oricine dar Microsoft nu e de neglijat. Iata ultimele stiri.



Pe viitor ne asteptam la noi facilitati in advertising online si la o lupta mai acerba intre cei trei. Dupa parerea mea, Microsoft a ales foarte bine sa se implice pentru micile afaceri online pentru ca in definitiv de acolo ies banii.

Oricat ar parea de mici castigurile raportate la o persoana sau la o mica afacere, sa nu uitam numarul celor care vor continua sa investeasca facand astfel sa creasca substantial veniturile celor de la Microsoft.

Ar mai fi de asteptat in viitorul apropiat raspunsul celor de la Google si Yahoo care, asa cum este si normal, isi simt deja amenintate pozitiile. Dar inainte de asta asteptam sa vedem ce ofera concret Micorsoft.

No comments: