Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, November 28, 2007

Ai grija ce cumperi

Ieri m-a cautat un vechi prieten care se plangea ca are probleme cu calculatorul. Azi dimineata am incercat sa vad cum pot sa-l ajut. Printre altele, mi-a povestit cum a platit 100 RON pe un cd cumparat de pe net.

Voia sa invete sa lucreze si el online. Si a gasit un binevoitor al carui nume l-am gasit pe un PDF. Este vorba de Matei Horia. Sau probabil acel nume a ajuns din greseala pe acea pagina. Sau altul a vandut blana ursului din padure cum se mai spune. Orice e posibil la noi.

In concluzie, pe langa niste informatii firave si incomplete cu toate linkurile puse in acele PDF-uri, pentru 100 de RON a oferit bonus un website. E posibil ca de mai multe informatii sa nu dispuna nici el. Dar aici apare partea cea mai interesanta.

Acel website a fost gasit ca oferta gratuita pe internet si l-a adaugat intr-un zip. Dar a uitat sa vada ca linkul de plata duce catre un cont de clickbank. Si acest lucru nu este disponibil in Romania.

Sau poate mai nou creati dumneavoastra conturi de clickbank la noi si eu n-am aflat Domnule Matei Horia. Eu am verificat si azi, poate am ramas in urma cu stirile. Se pare ca nu e disponibil inca dar daca tot dati asa ceva, spuneti va rog si modul in care se poate face.

Ca de rest, de tepari suntem satui. Eu nu spun ca acele produse nu pot fi vandute pe piata daca pui paginile online. Dar romanii de rand nu au de unde sa faca astfel de conturi decat daca au domiciliul stabil intr-o tara agreata de sistem.

Si uite asa, cum se mai spune pe la noi ca "Dar din dar se face rai" omul in cauza care pare a se afla in spatele unei firme S.C. Bed-Com S.R.L. dupa cum apare pe website, da bonus blana ursului din padure pe bani cash.

Cel putin nu ati dat un website care sa contina si AdSense ca macar de acolo sa-si scoata si clientul banii. Ati vazut macar ca la sfarsitul paginii exista un link de Copyright? Ar trebui sa stiti ce inseamna ca aveti si dumneavoastra pe pagina unul.

Cum puteti oferi un astfel de website cand beneficiarul este obligat sa foloseasca username-ul de clickbank personal atunci cand il pune online pentru ca realizatorul produsului sa-si incaseze partea de bani ce i se cuvine din vanzari? Sau invatati oamenii sa insele?

Oameni buni, aveti grija ce cumparati de acum incolo. Interesati-va mai bine pe ce dati bani. Va puteti trezi intr-o buna zi trasi la raspundere pentru lucruri de care habar nu ati avut. Invatati sa lucrati voi pentru ca doar asa veti reusi.

Iata mai jos cateva randuri scrise pe o pagina a Domnului Matei Horia. Doar am dat copy si paste.

"Ai aici cea mai buna garantie pe care ai vazut-o vreodata!
Garantie: Acest program este insotit de o garantie de 60 de zile. Daca pentru orice motiv (sau fara motiv) tu decizi ca aceasta informatie nu este pentru tine, trimite-mi un e-mail, si-ti vei primi banii inapoi.
(Doua luni poti sa testezi metodele prezentate in carte - riscul este in totalitate al meu!)"

Inceiat citatul.

Recunosc faptul ca va asumati riscul de a da banii inapoi. Dar pe acela de a insela oamenii care nu se pricep il asumati? Sunteti dispus sa platiti daunele unor eventuale procese? Probabil ca aveti din ce daca aveti asa ceva de oferit.

Voi pastra informatiile necesare pentru a ma putea apara in cazul in care sunteti dispus sa ma dati in judecata Domnule Matei Horia. Sunt sigur ca in curand veti gasi acest articol. Va urez succes.

Tuesday, November 27, 2007

Un software necesar

Am ales un program care va poate ajuta sa va orientati catre o nisa in care sa creati un website pentru a avea succes in marketing pe net. Este simplu de utilizat si va ofera informatii despre trei din cele mai mari motoare de cautare.

KeywordBuzz este gratuit si poate fi downloadat direct de pe pagina care se deschide fara sa fiti nevoiti macar sa va introduceti datele personale. Va ofera in mod gratuit cuvintele cheie pe care sa le folositi in website.

Utilizand acest software pentru a scrie articolul care urmeaza sa fie postat pe site veti putea crea un continut unic, care sa apara pe primele locuri in motoarele de cautare. In acest fel, succesul vostru poate fi garantat. El poate fi folosit cu acelasi succes si pentru a scrie articole pe un blog.

Daca adaugati si AdSense, blogul vostru poate deveni in scurt timp o sursa de venit, castigand foarte usor ceva bani in plus. As vrea sa va spun ca la ora actuala exista aproximativ 25 de alternative la AdSense, alternative pe care orice roman le poate folosi free.

Sunday, November 25, 2007

Ce-o avea lumea cu ele?

Astazi fiind duminica mi-am permis sa ma relaxez un pic. Si am deschis un site sa vad un video interesant. Si l-am gasit imediat. N-am putut sa nu-l postez si aici pentru a fi toata lumea atenta. Sa nu pateasca la fel.

Yes, Its Woman Driving - Funny home videos are a click away

Din pacare, in primul moment n-am inteles ce-o avea lumea cu ele. Credeti ca voi ati putea gasi o asemanare intre majoritatea celor pe care le vedeti? Sa nu scapam din vedere ca ultima e reprezentanta noastra. Nu putea sa lipseasca si o romanca, omul care a postat filmul are haz.

Saturday, November 24, 2007

My power mall

Mi-am amintit de un website care va da posibilitatea sa realizati un venit pe net fara sa investiti. Paginile respective se afla deja amplasate pe un server, astfel incat totul este gratuit. Nu trebuie decat sa va creati pagina si sa o promovati.

Ce poate fi mai simplu de atat? Mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna, moment in care toata lumea vrea sa cumpere cate ceva. Chiar daca romanii nu prea se inghesuie la facut cumparaturi pe net, sunt multe tari care sunt obisnuite cu asta.

Deja exista persoane in Romania care au aderat la acest program. Este indicat sa promovati aceasta pagina in U.S.A. unde numarul celor care cumpara online este mult mai mare. Si pentru a avea succes, am sa va ofer cateva informatii gratuite.

Aceste informatii valoreaza mai mult decat va imaginati pentru o presoana care face marketing pe net. Este vorba de o lista cu motoare de cautare carora le puteti trimite o adresa de web pentru indexare. Altele decat cele stiute de cei multi.

Acest lucru insa poate fi facut o singura data. Ar mai exista solutia de a o face si alta data folosind alta adresa de e-mail. Dar sa ne intoarcem la aceasta lista. Eu nu am mai folosit-o de mult astfel incat sper ca toate linkurile sa fie valabile.

Pentru L.A., New Orleans, internet marketers, abstractnet, abundantsearch, accumeta, bananapile, betclubs, bettersearching, bizoptsbubblesfind, mayfind, crosslinkz, datamineexcelseek, federacy, fetchseek, fetcherv, go4zone, haadoo, homescool, impsearch, jumpfind, justsearching, keylook, kwicksearch, lawyerimmigration, lazyquest, lightedfind, linkassist, linkathon, lowclick, luv2search, lynxprowler, dopiest, mitefind, moreclickthrus, najula, overclick.

Lista o voi continua pe Lucreaza Acasa deoarece sunt foarte multe. Tot acolo veti afla si ultimele informatii.

Thursday, November 22, 2007

Software cadou

Astazi vreau sa va ofer un software cadou. Este vorba despre Camtasia. Puteti sa-l folositi pentru a crea video si a posta pe un website sau blog. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click aici si sa downloadati, dupa care il instalati in propriul calculator.

Este un free trial, valabil pentru 30 de zile, perioada in care puteti invata sa-l folositi. Si eventual sa creati ceva cu el. Daca nu aveti nimic pregatit, nu il instalati acum ci abia dupa ce ati realizat filmuletul pe care doriti sa-l prezentati.

Daca este necesar, puteti sa-l inregistrati pe acest website. Nu l-am verificat ca sa va spun sigur cum functioneaza. Veti primi de la ei un cod de activare si o oferta de upgrade pe care nu trebuie sa o luati in seama pentru ca aceea costa bani.

Daca vreti sa promovati noi produse care apar in ClickBank sau in PayDotCom inainte ca altii sa stie despre existanta lor, puteti semna pentru o alerta zilnica.

Poti fi ca ei

Intre mesajele pe care le primesc zilnic am descoperit unul despre o noua oferta de JV. Ceea ce este mai interesant este faptul ca multi din cei care contribuie cu un cadou si-au pus si fotografia. Si tu poti sa ai fotografia intre ei.

Iata despre ce website este vorba. Si vreau sa spun ca nu este deloc greu sa iti alegi un cadou de pe un astfel de site si sa-l postezi pe altul schimband doar numele celui care l-a oferit cu numele tau. Asa fac cei mai multi marketeri la inceput.

Si fiecare lucru trebuie sa aiba un inceput. Acum este perioada cea mai buna pentru a porni intr-o astfel de activitate. Ai sa spui ca nu e adevarat, ca se apropie sarbatorile. Si totusi, pana de sarbatori ai timpul necesar sa pui totul la punct.

O astfel de activitate poate rula si pe autopilot. Daca ai setat autoresponderul, poti sta linistit. Nu cred ca nu ai zilnic 15 minute la dispozitie sa intri sa vezi doar ce se mai intampla, sa vezi cu cati clienti ti-a crescut lista.

Sau poti sa pui un website sau blog online si sa afisezi AdSense pe el. Sa iti asiguri un venit cat de mic fara sa depui cel mai mic efort. Poti sa scrii despre orice. Important este sa scrii cu cuvintele tale pentru a avea succes.

Vei invata pe parcurs si alte secrete de care trebuie sa tii seama. Nu uita ca nimeni nu s-a nascut invatat. Poti folosi Blogger, Technorati, WordPress sau crea un website complet free pe freewebs. Nu te costa absolut nici un ban si poti invata ceva. Fa-ti acest cadou de Sarbatori.

Monday, November 19, 2007

Ce sa vand?

Sunt doua intrebari pe care cei mai multi nu stiu cum sa le rezolve. Prima este ce sa vand. Raspunsul il voi oferi azi pentru multi care deja lucreaza online. Exista un website care te ajuta sa te orientezi si sa alegi ce vinzi.

Acest aspect este foarte important. Cand iti alegi produsele pe care vrei sa le vinzi gandeste-te ce e mai simplu de oferit si cui anume oferi. Degeaba alegi produse scumpe care se vand rar, mult mai eficient este sa vinzi cat mai multe produse ieftine.

Si acest website va ofera o foarte variata gama de produse pe care le puteti vinde printr-o pagina proprie. Tot ce aveti nevoie este un cont de PayPal pe care daca nu il ai inca, il poti crea si de pe acest blog.

Ai posibilitatea de a vedea o analiza despre cum se vinde de bine produsul respectiv. Sa nu uitam ca vin sarbatorile de iarna, moment in care poti vinde produse specifice cu mult succes. Avand in vedere ca mai avem o luna pana de Sarbatori, ar fi ultima suta de metri.

Este nevoie de timp pentru a fi indexat de motoarele de cautare mai ales daca nu esti dispus sa platesti sume mari. Dar sistemul functioneaza bine asa cum este conceput. Ai posibilitatea sa-ti creezi paginile pe Yahoo si sa folosesti hosting-ul lor si vei fi indexat de ei.

Daca iti pui si AdSense in website vei fi indexat repede si de Google. Iar de Craciun si Anul Nou vei avea vanzari bune daca te hotarasti sa faci acest pas saptamana aceasta. Dar nu poti sa vinzi numai de sarbatori si atunci trebuie sa te orientezi.

Poti sa creezi o pagina sa ai vanzari tot timpul anului. Si asa este indicat chiar. In plus, folosirea AdSense iti va da posibilitatea sa iti creezi pe parcurs si alte pagini cu veniturile generate doar de el. Si astfel vei putea largi gama de produse.

Important este sa faci primul pas, restul vine de la sine. Sunt sigur ca veti gasi toate infotmatiile necesare pe website. Eu va urez succes.

Thursday, November 15, 2007

Free Viral Traffic

Din cate modalitati de a obtine traffic am vazut pana acum pe internet, pana azi niciuna nu a fost convingatoare. Dar am avut ocazia sa descopar o solutie pe cat de simpla pe atat de ingenioasa de a-ti promova un website in mod gratuit.

Semnand pentru o pagina web gratuita iti creezi propriul mesaj (ads) care apare pe un numar de pagini. Fiecare semnatar accepta ads-urile tale pe paginile lui si pe masura ce numarul semnatarilor creste, e firesc sa creasca si numarul celor care iti viziteaza pagina.

Nu trebuie decat sa introduci codul html pe o pagina unde sa fie vizibil un link sau un banner, sau sa-l bagi intr-un website special pentru trafic pentru a promova in acest fel pagina ta si in curand vei avea o multime de vizitatori.

Important este sa completezi pagina intocmai cum esti invitat si sa nu modifici nimic altceva si in scurt timp vei obtine trafic din ads-urile care apar pe alte pagini, tocmai ale celor care semneaza dupa tine. Daca modifici alte date, ads-urile nu mai apar pentru ca se rupe legatura.

Poti astfel sa promovezi foarte bine un website nou care nu a avut timpul necesar sa fie indexat de motoarele de cautare daca ai solicitat aceasta gratuit sau sa atragi un numar si mai mare de vizitatori fara sa platesti pentru asta.

Atunci cand dai click pe pagina pe care o promovezi, vei descoperi linkul tau ca fiind primul pe lista celor promovate de urmatorul semnatar al acestui sistem. O treaba ingenioasa care merita 15 minute pentru a o promova.

Wednesday, November 14, 2007

Budget Travel

Asa se numeste noul website pe care l-am pus online si din cauza caruia nu am avut prea mult timp la dispozitie sa scriu despre alte subiecte. Si asta nu pentru ca mi-ar fi luat asa de mult munca pentru a-l realiza.

Problema este de a-l inscrie in cat mai multe directoare si in marile motoare de cautare. Aveti o mica lista din care va trebui sa alegeti daca vreti sa faceti acest lucru cu un site sau blog. Nu toate accepta sa fie inscrise gratuit.

Pentru cei cu pretentii se poate plati unui website specializat care sa trimita URL-ul la un numar mai mare de motoare de cautare si sa fiti indexati mai repede. Fiecare isi alege sistemul pe care il considera eficient si crede ca il avantajeaza.

Sunday, November 11, 2007

Google AdSense

Reprezinta cea mai simpla metoda de a face bani online. Impreuna cu celelalte oportunitati care le ofera, chiar este cea mai buna metoda de a-ti crea un venit online. Nu trebuie decat sa fi capabil sa scrii cateva randuri.

Un articol scris la doua zile este suficient pentru a mentine un blog si pentru a posta niste Ads-uri in el. Blogurile sunt gratuite, Ads-urile sunt la fel. Asa ca nu cheltuiesti nici un ban din buzunar.

Daca poti scrie in engleza poti folosi si alte sisteme complementare, inclusiv cel pe care il folosesc si eu pe acest blog. Este de ajuns sa fi capabil sa copiezi niste articole deja aparute in diverse publicatii si poti face bani.

In timp, poti folosi website-uri in diverse domenii. Important este sa iti afisezi cateva Ads-uri. Incetul cu incetul banii se aduna si iti vor oferi posibilitatea pe parcurs sa-i investesti pentru a-ti mari profitul.

E-Bay si Chitika sunt doua posibilitati de Ads-uri numai bune de oferit pe pagini in care vinzi ceva. Si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Neverblue sunt alte ads-uri complementare lui Google. Nu ezitati sa le folositi si pe acestea.

Wednesday, November 7, 2007

Solutii de a crea website online

Multi oameni sunt nelamuriti inca si nu stiu ce program este mai bun pentru ei pentru a crea un website online. Am sa dau azi o lista mai putin cunoscuta de catre multi din utilizatorii internet. Am sa spun doar ca fiecare motor de cautare are un website creator online.

Si chiar daca nu le voi mentiona pe toate mai puteti gasi si singuri. Bun este programul cu care poti lucra. Dar nici un program nu lucreaza singur. Tu esti cel care trebuie sa te implici si sa sti ce sa ceri sa faca. Daca nu te straduiesti, nici un program nu va fi bun.

Voi incepe cu OpenOffice. Angelfire este un creator gratuit atasat la Lycos. Sampa este mai putin cunoscut la noi si mai nou. Yahoo, MSN, Windows Live, au fiecare un astfel de program pe care il sponsorizeaza. Google la fel, are un program. Poti crea pagini in minute.

Cred ca pentru unii este mai greu sa aleaga. De aceea nu reusesc sa inceapa sa lucreze. Pe Lucreaza acasa am postat un numar de solutii gratuite si usoare de a face un website. Pentru a vedea despre ce este vorba cititi articolul Bloguri.

Thursday, November 1, 2007

Faci bani scriind articole

Multi dintre voi ati vazut diverse anunturi in care esti invitat sa scrii articole si sa fii platit pentru ele. Dar majoritatea acestor website-uri sunt in limba engleza. Si stiu ca e mai dificil sa scrii intr-o limba pe care nu o stapanesti foarte bine.

De curand insa am descoperit un website care accepta si materiale scrise in limba romana. Nu stiu daca sunt implicati programatorii nostrii si nici nu conteaza. Ceea ce conteaza este faptul ca si articole in limba romana sunt acceptate.

Partea frumoasa a lucrurilor este ca pe acest website exista si un translator online. Pot fi traduse materiale din 14 limbi printre care si limba romana. Nu l-am incercat sa vad cum functioneaza dar o voi face in curand.



Ceea ce ma bucura cel mai tare este faptul ca limba noastra incepe sa fie incet inclusa in randul celor mai populare. Dupa parerea mea este semnul unei recunoasteri tacite a valorilor oamenilor de bine din Romania.



Si cu totii stim ca sunt si romani cu care ne putem mandri si care sunt apreciati peste hotare. Sa nu uitam faptul ca tot noi, romanii, am avut acces foarte tarziu si greoi la informatica ca si la alte domenii de inalta tehnologie. Si totusi suntem apreciati dar din pacate doar ca persoane.



Nu exista inca suportul decent si necesar din partea statului, cel care reuseste o face doar prin munca si banii lui de cele mai multe ori. Iar statul stie sa vina doar sa incaseze banii din beneficiile financiare pe care le obtine cetateanul fara nici un sprijin.



Cercetarea este ca si inexistenta dupa cum bine stim cu totii. Nu se vad programe concrete in acest domeniu ca si in multe altele de altfel. Nu ne ramane decat sa ne straduim pe cont propriu. De aceea, cei care vor si sunt capabili sa scrie un articol, pot folosi aceasta oportunitate pentru a mai castiga un ban in plus.



Domeniile sunt diferite si posibilitatile nelimitate. Sunt oameni care au deja mia de articole scrise si fac bani buni din asta. Nu ezitati si traduceti apoi materialul in engleza cu translatorul online pentru ca in principal de acolo este interesul si cei mai multi bani.



Am vazut comentarii despre un film vizionat, despre o carte citita, parerea personala despre un filozof sau despre poluare, despre calatorii si multe altele, in general cam despre tot ce poate sa-i treaca unui om prin cap, excluzand domeniile interzise.



Oricine poate deci si tu cititorule. Iti urez succes.