Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, October 2, 2007

Afaceri sau hobby

Acum doua saptamani, am primit un mesaj de la un marketer care imi reprosa un material scris in engleza. Imi spunea ca pe internet activitatile mele sunt afaceri si nu un simplu hobby. Intamplarea face ca la mine asa este, sau mai bine spus asa a demarat totul.

Si poate ca e mai bine asa. Am reusit intai sa descopar si sa iubesc aceasta munca si abia la urma a ramas partea financiara a activitatii. In felul acesta am ajuns sa transform un hobby, adica petrecerea unor ore online in ceva util.

Stiu ca americanii sunt mai pragmatici, ei pun in primul rand partea financiara si uneori au dreptate, dar noi suntem latini si ei nu stiu ce inseamna asta. In plus cred ca o mare importanta o are faptul de a face ceva cu placere si nu impus.

Nu o data am descoperit ca un om foarte bine apreciat afara, in munca pe care o face, daca este mutat sau este nevoit sa isi schimbe domeniul de activitate, devine un simplu somer, greu de adaptat. Nu acelasi lucru se intampla cu noi.

Noi stim sa facem de toate, viata ne-a fortat sa invatam, sa ne adaptam cerintelor. Acelasi lucru ati putea face si voi, sa invatati ceva nou si util din mers, nu asteptand sa fiti nevoiti. Oricand puteti transforma aceste cunostinte intr-un venit suplimentar.

Dupa aceasta pauza in munca, am revenit si sper sa va ofer noi si interesante materiale, programe si informatii din domeniu. Va invit sa va spuneti parerea, sa lasati mesaje cu ce anume aveti nevoie pentru a reusi, care va sunt golurile pentru a le putea acoperi.

Doar in acest fel veti reusi sa pasiti mai departe. Daca mandria va impiedica sa intrebati, atunci tot ea, trebuie sa stiti ca va impiedica sa reusiti. Nimeni nu s-a nascut invatat. Deci nu e nici o resine sa vrei sa sti.

Marile motoare de cautare, Yahoo, Google, MSN, va ofera mereu noutati, nu ezitati sa alocati 5 minute din timpul vostru liber zilnic pentru ceva interesant si in acelasi timp util. Doar asa puteti sa fiti la curent cu noul si sa faceti noi pasi in aceasta lume.

In ultima vreme, tot mai multa lume intelege ca internetul este cea mai mare sursa de informatie. Si incepe sa o caute. Dar cauta strict ceea ce are nevoie in momentul respectiv. Ce bine ar fi daca ar largi cu 5 minute cautarile.

Din pacate nu toti stiu sa caute. Sau nu sunt indrumati. Oferiti linkul acestui blog unui cunoscut sau prieten si poate veti face un bine. Poate cineva are nevoie de sprijin sau de un venit in plus. Este cea mai buna solutie de a ajuta.

Banii l-ar ajuta mai putin si poate doar pentru moment, insa aceasta poate fi o investitie in timp care poate da un pic de siguranta. Zilnic, tot mai multi oameni sunt atrasi de acest domeniu. Si cei care sunt consecventi reusesc.

Cam toti ati auzit despre tineri care fac bani frumosi online. De ce doar tineri? Asta poate fi o munca pentru orice varsta. Important insa este motivatia si acei tineri care au venituri din munca online sunt bine motivati.

Faceti acest lucru si voi cu siguranta ca daca veti munci veti castiga si veti reusi. Astazi am preferat sa nu dau nici un link ci doar sa va vorbesc despre importanta acestei munci. Maine veti primi din nou informatii utile. Si puteti solicita despre ce va intereseaza.

No comments: