Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, October 9, 2007

OTO

Din cauza lipsei de timp liber am rarit un pic mesajele. Dar sper ca in curand sa revin la vechiul obicei de a posta zilnic. Ma straduiesc sa creez ceva, fapt care imi acapareaza timpul avand in vedere ca este o perioada buna pentru marketing online.

Multi dintre voi poate ati intalnit acest termen. One time offer sau (OTO) este un mod obisnuit pentru marketeri de a-si prezenta un produs si de a incerca sa-l vanda intr-un website in care prezinta posibilitatea de a oferi ceva gratuit.

La fel este si acesta la care puteti semna fara teama. Este interesanta si da posibilitatea de a obtine cam tot ce ai nevoie pentru a-ti vinde produsele in eBuy. In plus, gasiti informatii despre cum sa obtineti trafic si multe altele care de regula nu le gasiti in alte parti.

Si asta pentru ca sistemul eBuy este un pic diferit de celelalte. V-ar putea ajuta sa intelegeti cum sa vinzi la fel de bine in Amazon, sau cum sa ai succes in ClickBank. Pentru ca in realitate, toate acestea se leaga intre ele.

Dar de cele mai multe ori informatii care sa va lamureasca cu adevarat ce si cum trebuie sa procedati sunt mai greu de gasit. In plus, aveti posibilitatea sa obtineti programe care sa va fie de folos in munca online. Nu trebuie decat sa subscrieti.

In momentul in care ati subscris, veti fi transferati catre o alta pagina asa cum v-am mai spus si mai inainte, numita OTO. Nu trebuie sa cumparati nimic, in josul paginii veti gasi linkul pentru a refuza oferta si a ajunge in sectiunea de download.

Si chiar fara sa cumparati ceva puteti deveni afiliati si puteti face publicitate, vanzari si incasa bani din aceasta oferta gratuita. Tot ce aveti de facut este sa va puneti linkul propriu pe care il veti descoperi in zona cu datele personale intr-un e-mail sau pe un blog ori website asa cum deja stiti pentru ca in mod sigur ati mai intalnit asa ceva.

Dar astazi am facut aceasta prezentare pentru a arata si explica celor care nu stiu ce inseamna OTO. Este o strategie folosita in mod frecvent in marketing, in situatia in care oferta este refuzata, se presupune ca la achizitia ei mai tarziu se plateste o suma mai mare.

Este un mod de a castiga ceva in plus uneori. Aceasta oferta insa trebuie sa fie convingatoare, sa aiba produse importante si interesante in componenta. De regula se pun la un loc mai multe produse cu valoare pentru ca din toate, macar unul sau doua sa atraga clientul si in felul acesta sa se realizeze vanzarea.

La prezentarea ofertei OTO se spun mai pe scurt cateva cuvinte despre fiecare produs, urmand ca mai tarziu adiminstratorul acelui site sa revina cu mesaje in care sa prezinte mai pe larg facilitatile acelor programe, sa incerce sa convinga sa cumperi.

Pe scurt, este o adevarata strategie despre care ar trebui sa afle si multi concetateni de-ai nostri in promovarea produselor lor.

1 comment:

Anonymous said...

Listen to my opinion... you need links back to bring that traffic up a notch (or a grip). I provide an xRumer service that will help your website make you rich. Give me a hollar.

- Flash

google xrumer