Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, October 25, 2007

Your bonuses

Dupa cum ati observat fiecare marketer ofera diferite bonusuri doar pentru a atrage din nou potentialii clienti pe website. Aceasta este o metoda de a avea traffic si a face vanzari. Se intampla de multe ori ca un vizitator sa nu fie interesat de ce a gasit prima oara.

Sau poate pur si simplu a amanat sa cumpere un produs. Adaugand un bonus il faci pe vizitator sa revina si poate chiar sa cumpere. Veti gasi produse care au deja paginile de vanzare gata create iar voi trebuie doar sa scrieti datele voastre.

Ce alt ajutor mai mare va trebuie? Semnati apoi pe linkul aflat pe Lucreaza acasa! la "oferta", pune produsul tau pe care il promovezi pe acel site si gaseste un hosting pentru paginile tale. O data realizate acestea, deja poti incepe sa aduni bani.

Nu trebuie decat sa ai autoresponderul setat pentru paginile respective. Nu sti de unde sa iei autoresponder si cum sa procedezi? Daca citesti mai cu atentie ai sa descoperi informatii pe cele doua bloguri. Si acesta este gratuit.

Astfel ca investitia ta in a fi online se poate rezuma la plata hostingului. Dar sper sa nu faci greseala sa alegi un server romanesc pentru un website scris in engleza. Citeste informatiile despre trafic oferite pe blog.

Te vor ajuta sa ai mai mult succes online si sa fii indexat de principalele motoare de cautare. Ar trebui sa mai adaug faptul ca toate aceste sfaturi la un loc, va creaza traficul cel mai mare posibil si cea mai buna lista de clienti care va va duce la cele mai bune vanzari.

No comments: