Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, October 12, 2007

Cauta cu Google

Intamplator am descoperit un mic filmulet interesant de vazut de catre multi utilizatori ai internetului. Mai ales ca majoritatea romanilor folosesc acelasi motor de cautare, Google, dar acum au posibilitatea sa invete sa obtina mai mult.




Sper sa fie tuturor un real ajutor. Posibilitatile acestui motor de cautare ar putea fi chiar mai mari, in functie de ceea ce tastezi in casuta de cautare. Surprize pot aparea si la alte tipuri de cautare.

Realizatorul acestui film ar putea fi un roman. Daca priviti atenti pagina, in partea dreapta apare linkul "Go to Google Romania". Posibil sa sufere insa de o lipsa de cunostinte de limba engleza deoarece filmul pare sa nu aiba sonor.

Sau pur si simplu s-a temut sa isi auda vocea din alte motive. Asa cum stim cu totii multi romani sunt foarte capabili si lucreaza online dar nu toti isi fac cunoscute realizarile lor la noi in tara unde ori nu sunt apreciate ori se incearca furtul.

Am ajuns la concluzia ca intotdeauna e bine asa din cauza grijii unora pentru capra vecinului si de aceea nu pot decat sa-l felicit pe realizator daca intr-adevar este de-al nostru.

In plus, dupa cum puteti observa, printre altele face referire la adsense, ceea ce denota faptul ca e interesat de lucrul online, poate chiar marketing online. Si nu sunt de neglijat nici cautarile pe care le arata in filmuletul sau. Astfel se aduna informatii.

No comments: