Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, October 4, 2007

New Giveaway

Dupa cum am mai spus, marketing online este o munca frumoasa si interesanta. Zilnic inveti ceva nou, descoperi lucruri de care altii habar nu au. Periodic apar oferte de programe, carti, video, intr-un cuvant informatii.

O astfel de oferta a aparut de curand cu tot felul de programe si informatii menite sa te ajute sa inveti mai mult despre aceasta lume. Nu rata ocazia de a descoperi noutati in materie accesand noul website aparut.

Doar fiind la zi cu noutatile in materie poti sa realizezi lucruri interesante, sa fii competitiv si sa castigi. Totul este gratuit dupa cum vedeti. Nimeni nu v-a luat bani, toti catre cei care va trimit incearca sa va invete ceva.

Ieri, am dat pe messenger linkul acestui blog pentru a putea atentiona niste amici interesati de noutati in domeniu. Printre cei care au receptionat mesajul a fost cineva care a spus ca asa fac eu bani. Total eronat, sunt destule alte mijloace de a face bani.

Doar cine citeste si este cu adevarat interesat stie cum se fac banii in marketing online. Oameni care stiu sa arate doar cu degetul si sa se intrebe de ce altii pot sunt pe toate drumurile. Numai cine este serios face bani in munca asta. nu fiti din cei care doar arata cu degetul.

No comments: