Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, September 12, 2007

Prezentari audiovizuale

Majoritatea ati auzit despre HTML sau XHTML ca fiind sisteme de programare. Dar mai putin cunoscut este SMIL care se vrea un mod de programare specializat pe audiovizual. Mai bine spus, SMIL este un limbaj scris in HML, asemanator HTML.

SMIL poate fi folosit pentru crearea de prezentari pe internet. A fost descris ca un raspuns la Power Point pe care toata lumea il cunoaste. Este folosit de un cunoscut website creator si anume Ectron CMS 400.net.

Foarte interesant si foarte atractiv ca stil, va ofera tot ce ati putea dori in materie de audiovizual fiind considerat viitorul in acest domeniu. Si chiar asa este, fiind mult mai usor sa urmaresti cu privirea o prezentare decat sa stai sa citesti un text.

Pentru cei care ar putea avea nevoie de detalii cunoscand deja html am decis sa ofer si o pagina de unde sa invete mai multe in ceea ce priveste o prezentare audiovizuala. Citind informatiile veti descoperi cum sa realizati un player daca nu doriti cunoscutul You Tube.

Urmarind cu atentie cursul, veti reusi cu putina munca sa creati ceea ce va doriti fara sa fiti nevoiti sa platiti pentru aceste realizari. Sa nu uitam ca, indiferent de forma de player folosita, orice video poate fi transformat in final in Ads-uri.

No comments: