Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, September 7, 2007

Iar Facebook

Asa cum va spuneam zilele trecute, Facebook este o oportunitate pentru cei care au un website in limba engleza. Iata ca doar ce am scris si a starnit iar valuri in lumea celor care se ocupa cu munca pe internet si nu numai. Dar mai bine ati urmari stirile.



Va asigur ca in curand veti afla iar noutati despre acest website. Nu cred deocamdata sa fie vorba de vanzarea lui cum am mai auzit pe altii sugerand ci despre alte miscari inteligente menite sa ii creasca publicitatea.

Am senzatia ca in spatele acestei afaceri se afla un om care stie cu adevarat care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca pana se va ajunge la discutii privitoare la vanzare. Si va asigur ca mai sunt si alti pasi de facut.

Publicitate, Trafic, Imagine, mai sunt cateva posibilitati pe care personal ma indoiesc sa nu le ia in calcul inainte de orice discutie cu mai marii actuali ce ar putea fi interesati de cumparare.

No comments: