Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, September 5, 2007

Facebook

In ultima vreme se vorbeste tot mai mult de Facebook. Majoritatea utilizatorilor au auzit sau au citit o multime de articole pe aceasta tema. Unii cunosc acest website, altii au citit doar in ziare despre el.

Pentru cei care nu stiu foarte multe, am sa va spun doar ca e creat de o tanara eleva, in scurt timp a depasit toate asteptarile specialistilor in domeniu, a reusit contracte de sponsorizare nesperate si se poate sa vina vremea sa-l vanda pentru cateva milioane de dolari.

Toata lumea discuta si se agita pe aceasta tema. In ultima vreme, inclusiv Yahoo. Puteti vedea stiri despre acest lucru in video care urmeaza. Eu am sa spun doar parerea mea. Este o buna solutie de a lua trafic pentru o persoana care are un site in engleza.



Avand in vedere afluxul de persoane pe acest site, puteti crea un acont si scrie un mic articol in care sa apara si linkul vostru. In mod sigur veti avea cititori. Acelasi lucru il puteti face pentru crearea de trafic cu un forum pentru marketing.

Un singur link dar va asigur ca sunt o multime in care va puteti scrie adresa site-ului personal. Important este sa va adresati persoanelor direct interesate de munca voastra. Intr-un cuvant sa va cautati nisa de piata pentru a avea succes.

Cu cat aveti mai multe linkuri in alte site-uri, cu atat veti avea mai multi cititori.

No comments: