Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Sunday, September 2, 2007

Noutati pe internet

Descopera in cele ce urmeaza cum sa personalizezi un website sau un e-mail, cum sa-ti cresti rata vanzarilor printr-o simpla strategie. Nu trebuie sa cumperi ca sa reusesti ci sa vezi despre ce este vorba si daca iti pare interesant, poti semna ca afiliat si promova. Acolo sunt tot bani.

Un alt mod de a face bani. Si chiar sunt oameni care platesc pentru aceste informatii. E adevarat ca la noi in tara, majoritatea ar incerca sa le obtina prin mijloace necinstite. Iar marea majoritate nu si-ar permite asa ceva. Dar trebuie sa ai si o baza solida sa-ti permiti sa faci astfel de oferte.

Site Pro News va ofera o lista completa cu unelte si aplicatii pentru webmasteri. Ati putea evalua liber aceste posibilitati de lucru online. In mod sigur veti descoperi programe de care multi nici nu au auzit. Sunt doar freeware si shareware. Folositi-le si invatati ceva nou si util.

Richard Legg, un cunoscut marketer, are o oferta interesanta pentru cei care vor sa lucreze online. Citind din blogul sau veti descoperi multe lucruri interesante. Inclusiv cum sa aveti succes in 30 de zile dupa cum sustine chiar el. Dar nu veti avea daca nu veti lucra voi insiva.

James Grandstaff si Chris Zavadowski, alti doi marketeri, au o oferta interesanta. Este gratuita si poate interesa pe oricine avand in vedere ceea ce sustine ca va ajuta sa creati. Oricine are nevoie de o strategie de a aduna potentiali clienti. Si oricine are nevoie de bani.

No comments: