Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, July 17, 2007

Top 10 in Google si Yahoo?

Fiecare persoana care creaza un website viseaza sa ajunga in top 10 in Google si Yahoo. Acest lucru este si mai aprig in limba engleza si intre marketeri unde fiecare alearga sa-si faca publicitate si vanzari. Astfel ca apar tot felul de softuri care te ajuta mai mult sau mai putin sa fii indexat de motoarele de cautare si sa ocupi un loc in top.

Iata un nou exemplu. In definitiv si aceste oferte daca stati si va ganditi bine, nu fac altceva decat sa atraga clienti prin subscrire pentru obtinerea produsului, in speta a acestui software, sa-i produca celui interesat trafic si implicit bani. Dar asta ar fi alta poveste pentru alta ocazie.
Sa profitam acum de ceea ce apare nou si sa invatam.

Acest software este de vanzare dar are si o versiune demo din care se poate invata ceva iar acesta este interesul primordial, sa invatam. In plus, folosind chiar si o versiune demo, fiecare poate intelege care este ideea, cum functioneaza, ce anume trebuie sa faca pe viitor.

Click aici:

Am postat tot azi si pe Yahoo 360 un alt articol interesant pentru ca asa s-a intamplat, referitor la acelasi domeniu si anume, la SEO. Este interesant si il puteti vedea doar dand

Click aici:

Veti putea sa scrieti un comentariu, sa intrebati daca sunteti interesati de ceva anume si ma voi stradui sa raspund. Nimeni nu s-a nascut invatat. Deci nu e o rusine daca intrebati. Se poate sa fie lucruri pe care sa nu le stiu nici eu dar ma voi stradui sa le invat. Oricine e binevenit cu conditia sa foloseasca un limbaj de bun simt.

No comments: