Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, July 18, 2007

De ce oare?

De ce oare noi romanii preferam sa privim in curtea altuia in loc sa ne vedem de ale noastre? Mai de curand am descoperit ca s-a schimbat si proverbul cu capra. Si asta in rau. Nu mai asteptam sa moara capra ci vecinul sau neamul care o are ca s-o luam pe a lor. De ce sa muncim si noi? Parca e mai simplu asa.

De multe ori oamenii sunt nelamuriti de ce da cineva ceva gratuit. Probabil nu e bun, zic ei, daca nu cere bani. Dar culmea e ca romanii nostri, cam asta vor. Sa nu plateasca. Si cand se trezesc in fata unei situatii in care pot primi ceva gratuit considera ca e o hotie la mijloc si incearca sa descopere ce anume. Si incep sa barfeasca pe la colturi, pe forumuri...

Daca trebuie sa plateasca iar nu e bine pentru ca respectivul care vinde se va imbogati de pe urma lor. Si incep sa gaseasca nod in papura produsului si iar barfa, ca doar de asta suntem buni cu totii. Asa am vazut ca a patit si Silviu Radu care a incercat sa foloseasca sistemul de marketing online in Romania.

Vezi aici:

Insa am ajuns la concluzia ca decat sa te barfeasca lumea, e un lucru si mai rau, sa nu te barfeasca nimeni. Asa ca, imi asum si eu riscul. Fiecare e cititor e rugat sa ma barfeasca peste tot, inclusiv pe forumuri. Asta ca sa stiti ca am nevoie de publicitate. Si gratuita daca se poate. Dar ar trebui sa ne intoarcem la profilul blogului.

Am sa va spun cateva cuvinte despre ce inseamna marketing online. Desi probabil multi din voi ati inteles, ceea ce incerc sa va ofer, face parte din acest domeniu. Si scriu in aceste bloguri din dorinta de a vedea cat mai multa lume implicata in asa ceva si din interes personal. Astazi va voi spune doar despre dorinta de a vedea cat mai multi romani implicati.

Apreciez ca toti utilizatorii unui calculator si al internetului pot fi capabili sa faca o munca asemanatoare. Fiecare poate gasi o nisa de piata in care sa se implice si pe care sa o dezvolte. Oricine poate sa creeze un website sa isi faca publicitate firmei sale, sa vanda online produsele altei firme, sa scrie o carte pe care sa o vanda.

Poate de asemenea sa-si publice imagini, fotografii, memorii, orice lucru care ii trece prin cap. Sunt infinit de multe posibilitati. Trebuie doar sa isi aleaga nisa in care sa vrea sa isi investeasca timpul si va descoperi implicandu-se mai mult ca poate obtine castiguri. Nu va sfatuiesc sa asteptati sume imense de la inceput.

Timpul si cunostintele acumulate va vor arata cum sa va alegeti drumul mai departe. Se pare ca asta a uitat sa explice Silviu Radu multora din clientii lui. Nimeni nu va deveni milionar peste noapte. Dar e mai util sa inveti ceva nou decat sa stai sa pierzi timpul asteptand sa castigi la loto sau jocuri piramidale.

Si pentru ca a venit vorba de jocuri piramidale, MLM sau Matrice cum sunt numite pe internet, ar trebui sa stiti ca doar initiatorii acestora reusesc sa se imbogateasca. Noi romanii avem deja ceva experienta in domeniu asa ca nu va sfatuiesc sa subscrieti pentru ofertele de "free website" pe care le descoperiti pe net pentru ca nu va vor aduce bunastarea mentionata.

Doar munca personala o recomand. Doar asa veti fi multumiti de realizari. In functie si de interesul cu care va dedicati acestei munci. Daca lasi pe maine ce poti face azi, avand in vedere ca s-ar putea sa nu mai fie necesar, va inselati. Asta nu e munca la "stat". Asta trebuie facuta cu placere si dedicatie pentru a reusi. Doar cei cu adevarat seriosi pot sa o faca.

No comments: