Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Saturday, July 7, 2007

Paseste si tu

La data cand am editat blogul acest program nu era in mod obisnuit accesibil in limba romana. Si totusi am postat, dupa care, din cauza timpului am renuntat. Ma voi stradui ca pe parcurs sa va ofer date si informatii actualizate. Va voi oferi programe si informatii despre cum sa lucrati online.

Voi incepe prin a va invita sa va deschideti si voi un cont pe google pentru a va vedea oportunitatile care va sunt oferite. Acum este mult mai simplu pentru ca majoritatea informatiilor sunt in limba romana.

acaesta este adresa: www.google.com/adsense/



Pentru inceput fiecare persoana interesata sa lucreze online ar trebui sa stie ca blogul este punctul de plecare pentru traficul de care ai nevoie pentru un website. Postand regulat pe blog, punand linkuri, este un mod eficient de a crea trafic. In plus, google si-a schimbat tactica si a devenit mai deschis tuturor, fapt care, puteti fi siguri ca le va asigura venituri mai mari intr-un final. Dar nu veniturile lor sunt problema acum ci doar modul in care puteti invata sa lucrati online.



Despre cum sa creati un website, ce unelte va sunt necesare, voi incepe sa va dau exemple pe parcurs. Veti descoperi multi dintre voi ca sunt foarte multe programe de care nu ati auzit niciodata si care sunt foarte bune si usoare de folosit.



Sper sa va fie de folos