Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Monday, July 23, 2007

Autoresponderul

Cea mai utilizata forma de transmitere a informatiilor online este e-mailul. Dar pentru o persoana care intentioneaza sa comunice cu un numar mare de persoane, sa le transmita informatii si oferte exista o alta forma de comunicare mult mai eficace.

Autoresponderul a fost creat pentru a usura munca marketerilor. Un singur mesaj scris, poate fi trimis la mii de persoane prin apasarea unui singur buton, "SEND". Am sa va explic in cateva cuvinte cum functioneaza.

Se creaza un cont, se personalizeaza conform instructiunilor dupa care, se pune adresa autoresponderului in website-ul in care oferi un produs pentru a-ti crea o lista de clienti. Persoana care subscrie, isi introduce numele si adresa de e-mail in suportul respectiv.

In momentul in care posibilul client a trimis datele, autoresponderul primeste mesajul si solicita confirmarea inscrierii pentru a evita spamul printr-un simplu mesaj trimis instant. O data ce a fost confirmata inregistrarea clientului, autoresponderul trimite informatii.

Numele si adresa de e-mail ale celui care si-a dat datele se inscriu automat intr-o lista astfel incat urmatorul mesaj pe care il trimiti la intreaga lista este personalizat ca si cum ar fi adresat doar persoanei care-l primeste.

Pe masura ce lista se mareste, creste si numarul posibililor clienti pentru produsul pe care il oferi spre vanzare. Puteti fi siguri ca nu toti cei care subscriu pentru ceva gratuit va vor cumpara produsul vostru dar intotdeauna un procent va exista.

V-am oferit azi un singur model de autoresponder. Sunt foarte multe modele dar nu toate sunt gratuite. Cu toate acestea, fiecare autoresponder, motiveaza pe deplin pretul cerut lunar pentru utilizarea sa prin facilitatile pe care le ofera.

Si o oferta de ultima ora.


ClickThru HotSpot!



 Subscribe in a reader

No comments: