Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, July 19, 2007

Nu vreau bani!

Ati auzit pana acum pe cineva spunand cuvintele astea? Eu nu am auzit, dimpotriva, mereu vad oameni nemultumiti de veniturile lor. Dar de cele mai multe ori nu fac nimic pentru a schimba ceva in viata lor. Mai mult, ar vrea toti sa se imbogateasca peste noapte. Dar uitam ca si oceanul e alcatuit tot din picaturi de apa.

Internetul insa ofera in momentul de fata posibilitati nelimitate de castig financiar. Doar daca citim care sunt cifrele vehiculate online anual si ne-am multumi cu doar o picatura din aceste sume. Dar facem ceva pentru a pune mana pe ele? De cele mai multe ori nu. Si totul e la dispozitia tuturor celor care vor sa castige bani.

Veti spune poate ca nu sunt pentru noi, romanii. Am sa va contrazic. Chiar daca textul este in limba engleza, toti utilizatorii internet au acces. Indiferent in ce tara locuiesti. Creezi un cont, instalezi un mic toolbar si gata, esti inregistrat si doar utilizand internetul aduni banutii picatura cu picatura. E cel mai simplu mod posibil.

Am sa va ofer detaliile necesare. Si voi incepe spunandu-va ca exista un cont online necesar pentru a incasa banii. Cont care, se creaza in cinci minute utilizand instructiunile de pe site. Si mai mult decat atat, este gratuit. Se cere doar introducerea datelor corecte. Pentru ca in caz contrar, nu vei putea beneficia de bani.

Click aici: dupa care urmeaza instructiunile in ordinea urmatoare:
clik pe "Create an account" in stanga, cititi conditiile si trebuiesc acceptate apasand butonul "I agree", specificati denumirea acontului personal dand numele dumneavoastra sau o alta alegere care va apartine.

Apoi alegeti un nume de utilizator pe care trebuie sa-l retineti, notandu-l undeva. Dupa care va treceti datele de contact, adresa de e-mail corecta si urmeaza singurul lucru mai deosebit. si anume parola care se numeste passphrase. Urmarind cu atentie instructiunile va fi simplu chiar daca nu stiti engleza.

Dati clik pe butonul rotund albastru cu cele 3 litere pe el si descoperiti ca se deschide o mica tastatura. Un mod ingenios de a va proteja identitatea. Aveti butoane cu litere mari, mici, cifre, etc. Trebuie sa tastati o parola de cel putin sase litere si cifre, semne care va sunt disponibile. Aceasta parola trebuie retinuta, eventual notata intr-un loc sigur.

Reprezinta accesul vostru la bani. Tastati apoi pentru verificare parola din nou dupa care, scrieti numerele in ordinea in care apar in casuta urmatoare pentru confirmare. Acele numere nu reprezinta parola si nu trebuiesc retinute. Ele se schimba la fiecare accesare. Toate acestea realizate, apasati butonul "open" din josul paginii.

In cateva secunde va va aparea un mesaj in care va anunta ca e posibil sa schimbati numele acontului sau utilizatorului pentru ca deja exista unul sau va fi confirmata inscrierea contului si aveti acces in zona de administrare personala. Cititi si vedeti cum functioneaza sistemul. Veti primi si mesaj pe e-mail in care va apare numarul de cont din sapte cifre.

Click aici si se deschide pagina in care va veti inregistra datele pentru a obtine micul toolbar. Acest mic software poate fi folosit independent de explorer si nu va afecteaza activitatea cu nimic. Va creati un cont introducand datele personale inclusiv numarul contului proaspat creat. Nu trebuie sa va temeti sa dati acel numar pentru ca in acel numar de cont ajung banii.

Parola de acces o stiti doar voi cei care ati creat contul. Inscrise datele, ajungeti pe site unde veti gasi linkul de download pentru micul toolbar si instructiunile necesare instalarii, plus alte informatii interesante. Pe parcurs ce comunitatea creste vom primi mai multe ore de utilizare si veniturile vor creste.

Veti invata cum sa va cresteti aceste venituri, cum sa va faceti publicitate. Veti descoperi lucruri noi care mai de care mai interesante si care va vor face sa indragiti din ce in ce mai mult aceasta munca online. Lucreaza acasa si tu si asigurati un venit suplimentar. E o munca usoara si placuta. Amanunte in urmatoarele postari.

No comments: