Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, April 25, 2008

Invata Flash

E un pic mai complicat dar daca reusesti sa inveti vei avea posibilitatea sa realizezi pagini web mai frumoase, cu 3D si animatie eventual. Va ofer un link pentru un newsletter la care, daca semnati veti avea acces la niste pagini cu informatii si video despre cum sa lucrezi in flash. in partea stanga a paginii sunt o multime de linkuri. Aflati tot ce se poate afla de acolo pentru a Invata Flash.

Nu am verificat paginile ci doar le-am trecut in revista. Oricum ar fi, aveti o multime de informatii pe linkurile aflate pe aceasta pagina, astfel incat aveti posibilitatea sa va faceti macar idee despre cum se lucreaza si apoi sa puneti voi in practica.

3 comments:

Anonymous said...

Nu stiu daca ati vazut, dar cautati pe www.youtube.com - animusic. Interesant nu? Dar sa trecem la subiect - Cum se fac chestiile astea. Tot in FLASH? Chestiile aste (muzica animata 3D) nu sunt facute video si sunetul adaugat apoi - fiecare Toba sau Lumina, Coarda s.a. are sunetul ei/lui. Pt. mai multe informatii intrati pe www.animusic.com. Daca ma puteti ajuta si pe mine - sa fac chestii de aceste ma gasit pe id de messenger ionutz_muzik_94. Va multumesc!!!

Anonymous said...

invatat o multime

Yoghurt said...

Invata cum sa iti faci un site fara sa investesti nici un leutz si sa poti castiga bani de buzunar....http://2websitecreator.uv.ro