Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Thursday, April 24, 2008

Cum sa fii # 1 in motoarele de cautare

E vorba de o oferta care prezinta doua aspecte.

In prima instanta, te inscrii in mod gratuit, iar dupa ce ai ajuns pe prima pagina cu site-ul tau in motoarele de cautare, trebuie sa platesti pentru a te mentine acolo. In caz contrar, intr-o saptamana iti pierzi locul.

Fii pe prima pagina in motoarele de cautare

Aceasta pare sa fie o intelegere intre webmasterul site-ului respectiv si marile motoare de cautare. In momentul in care platesti o suma lunara care nu este mare, el vireaza catre motoarele importante o parte din bani iar locul este mentinut. In cazul in care nu platesti, intr-o saptamana ajungi de unde ai plecat.

Si totusi un aspect bun poate aparea aici pentru ca, site-ul tau este deja indexat. Dupa o scurta perioada in care te mentii pe pozitia pe care ai fost initial, in mod sigur incepi ascensiunea, mai ales daca pe acea pagina ai un RSS care este simplu de pus, pentru a avea continuu continut proaspat, chiar pe un website.

Din alt punct de vedere iar este buna oferta daca platesti pentru ca, a fi pe prima pagina in motoarele de cautare pentru un numar de cinci cuvinte cheie alese cu grija, poti avea bune rezultate atunci cand vinzi un produs anumit. Avand vanzari, ai de unde plati si vei face vanzari in continuare. Alegerea nu poate decat sa va apartina.

1 comment:

Nedelcu Ionut said...

Optimizarea nu trebuie neaparat platita iar locul 1 pe motoarele de cautare poti sa il mentii doar cu continut de calitate.
Intr-adevar vei fi foarte apreciat de Google in functie de numarul de backlink-uri si mai ales de site-urile de la care vin acestea..la fel poti inscrie blogul in directoare web in directoare de articole, pe retele sociale sau poti trimite si un sitemap catre Google pentru ca paginile tale sa fie indexate in intregime..sunt multe astfel de metode prin care poti ajunge in top insa depinde si de concurenta...
Daca vrei arunca o privire pe Articole utile despre optimizare