Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, February 8, 2008

Just do it!

De cate ori am vazut cuvintele acestea? Poate de milioane de ori. Ne-am obisnuit atat cu ele incat nu le mai dam importanta. Stim ce reprezinta. O firma de succes. Dar v-ati pus vreodata problema ca urmand acest indemn ati putea avea si voi succes?

Ne dorim produsele care contin aceasta reclama pentru ca reprezinta o firma care a reusit sa se impuna. Dar ne-am intrebat cum a reusit? Stim si raspunsul: Prin munca. Asta trebuie sa ne dorim si noi, acest slogan ar trebui sa ne incurajeze sa facem exact ceea ce trebuie. Sa nu ne speriem atunci cand lucrurile par grele. Nimic nu e usor in viata. Trebuie doar sa facem ceea ce ne-am propus.

Vrem sa invatam sa lucram online? Trebuie sa invatam. Iar rezultatele vor fi pe masura straduintelor noastre. Nimeni nu va putea spune ca veti deveni milionari peste noapte daca urmati cursurile pe care le ofera insa numai experienta acumulata va reusi sa va fie de ajutor. In munca online, fiecare link este o sursa de informatii. Daca se poate asa ceva, invata sa citesti si pe muchie si cauta sa retii totul. Mai ales incearca sa fii ordonat pentru a nu pierde un timp pretios. Salveaza toate informatiile care le consideri necesare. Vei descoperi ca vei avea nevoie de ele pe parcurs. Si atunci s-ar putea sa le cauti degeaba, vei astepta sa apara iar din cine stie ce site, pierzand un pretios timp. Iar timpul inseamna bani.

Citeste informatiile din cele 2 bloguri, acceseaza linkurile si vezi ce contin. Pe acestea le poti regasi usor. Nu vor disparea de aici. Dar sunt altele pe care le vei cauta. Informatia inseamna cunoastere. Si cine stie tot poate realiza orice.

JUST DO IT!

No comments: