Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, February 15, 2008

Cadouri necesare

In marketing se obisnuieste sa se ofere programe, carti sau video in mod gratuit pentru a se putea forma o lista de potentiali clienti. Este un lucru foarte bun dupa parerea mea. In acest fel nu poti fi acuzat de spam (mesaje nedorite) si iti formezi si o clientela interesata de domeniul respectiv, care oricand ar putea fi interesata sa cumpere unele programe sau carti. In plus, site-urile unde se aduna astfel de oferte sunt un punct important de traffic pentru cei care le administreaza. Dar pe langa acesti administratori (creatori), exista si contribuabili, persoane care isi expun gratuit ofertele personale, cunoscut fiind faptul ca aceste site-uri sunt cele mai importante puncte de atractie pentru domeniul marketing si pentru munca pe internet in general.

As vrea sa va prezint doua astfel de oferte disponibile in acest moment. Prima are stransa legatura cu ziua de ieri Valentines Day. A doua se numeste Big Fat Giveaway. Impreuna ofera pentru cateva zile inca posibilitatea de a obtine informatii suplimentare care va sunt necesare, programe, video, chiar si site-uri gratuite pe care le puteti modifica foarte usor cu datele voastre si apoi pune online ca si cum ar fi create de voi, veniturile incasandu-le singuri.

Este drept ca nimeni nu va poate garanta anumite venituri dar ele exista intotdeauna cand te ocupi in mod serios. Va invit sa semnati pe cele doua si sa adunati toate informatiile care le considerati necesare. Cititi cu atentie totul si veti descoperi mult mai multe lucruri interesante decat va puteti imagina.

No comments: