Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, January 29, 2008

Invata despre munca online

Asa cum am promis, ma voi stradui sa ofer informatii gratuite despre cum sa lucrezi de acasa pe propriul calculator si sa reusesti sa faci bani online. Nu pot promite ca veti deveni milionari peste noapte asa cum au ajuns unii din oamenii de afaceri de la noi dar daca depuneti putin efort poate fi un prim pas.

Sunt sigur ca ati auzit povesti despre oameni imbogatiti din munca pe internet. Si pe la noi sunt unii care se lauda. Si unii care chiar au reusit sa faca bani frumosi. Insa felul in care au procedat fiecare poate fi diferit. Unii prin munca cinstita, programare, creare de site-uri iar altii pacalind. Insa cei din categoria din urma nu vor merge mult pe acest drum. Mai mereu aveti ocazia sa auziti la stiri despre oameni care au inselat pe internet, au vandut bunuri si au incasat banii dar nu au dat si bunul respectiv. Pe acestia ii pedepseste legea si voi nu trebuie sa procedati asa.

Pentru cei care nu stiu, este foarte simplu sa afli locatia unei persoane conectate la internet. Si nu ramane decat sa fie luat de acasa de politie. Pana si marii hackeri ajung intr-un final in aceeasi situatie. Deci pentru cei care doresc sa invete ceva cinstit, ma voi stradui sa ofer incepand cu 01.02.2008 informatii gratuite. Nu trebuie decat sa subscrieti in partea dreapta a blogului si veti primi informatii pentru o perioada de timp. Intrebarile suplimentare, va invit sa le scrieti la comentarii. Voi raspunde la fiecare.

2 comments:

Istvan said...

Ai dreptate ca sunt multi tzepari pe net dar daca cititorii tai cauta o metoda fara risc si legala 100% nu trebuie doar sa intr pe situl www.simpledomains.ws pt detalii. si credema este mai mult decat edificator continutul acelui site.si tu poti intra ca sa vezi despre ce vorbesc.

Anonymous said...

ceea ce I was privire pentru, multumesc