Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, January 9, 2008

Afla ce produse poti sa vinzi

Pentru multi dintre cei care vor sa lucreze pe net o problema importanta este ce vinde. Dar pentru a ajunge acolo am sa reamintesc faptul ca Google ofera gratuit prin crearea unui simplu cont online, unul din cele mai bune sisteme de page creator. Intr-un cuvant, poti sa iti creezi gratuit website-ul. Nu trebuie sa ai cunostinte de programare. Daca sti sa dai "copy and paste" poti sa iti creezi site-ul. Am sa va prezint un exemplu promovat pe net ca a fost construit cu acel program.

Pentru un site de vanzari insa, trebuie ceva mai complet. Si programe sunt foarte multe, trebuie sa alegeti singuri. Deja am promovat cateva pe bloguri si puteti gasi in arhive. In privinta a ceea ce ati putea gasi de vanzare insa, astazi va voi da ceva cu totul deosebit. Este vorba despre un website complet si complex care va ofera posibilitatea de afiliere, de a vinde diverse produse. Gama este completa, parfumuri, cadouri, mobila, haine, masini-unelte, oferte gratuite ale unor firme pentru care incasati bani, informatii, intr-un cuvant cam tot ce se poate vinde pe internet.

Join B2B LinkShare Now!

Excluzand Amazon, eBay si ClickBank care sunt specializate, nu raman decat cateva capabile sa ofere seviciu complet pe cea mai variata gama de produse si acesta este dupa parerea mea unul din ele, accesibil romanilor. Trebuie sa aveti insa cunostinte bune de limba engleza pentru a putea folosi acest sistem de afiliere. Sunt o multime de informatii disponibile despre care trebuie sa cititi in liniste pentru a avea succes. La crearea contului, de asemenea trebuie sa fiti atenti ce scrieti pentru ca la un moment dat veti descoperi ca o pagina pe care o completati trebuie facuta in timp, contra cronometru, informatiile se repeta pe undeva si daca nu mai stiti ce ati scris pe celelalte pagini, puteti risca sa va fie refuzata crearea contului. In plus este important ca informatiile sa fie corecte pentru a putea beneficia de incasarea din vanzari.

Subscrierea se face apoi pentru fiecare producator pe care vreti sa-l promovati in parte si numai cu acceptul lui puteti construi pagini de vanzare specifice produselor si firmelor alese. Toate site-urile trebuie sa fie in limba engleza si promovarea se va face pe zonele respective pentru care optati. Vanzarile insa, dupa realizarea tuturor acestor cerinte, pot fi foarte bune iar veniturile multumitoare chiar daca nu alocati sume mari pentru promovarea catre motoarele de cautare. Si pentru ca a venit vorba de acest fel de promovare, tot acolo veti descoperi ca aveti niste limite pe care trebuie sa le respectati. Ofertele de produse veti descoperi ca sunt mai multe decat va imaginati acum si foarte complete, fapt care va va ajuta sa aveti vanzari.

1 comment:

Anonymous said...

each time i used to read smaller articles which as well clear their motive,
and that is also happening with this post which I
am reading at this place.

my web blog ... registry cleaner software