Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Tuesday, May 5, 2009

Site gratuit in fiecare luna

Dupa o lipsa indelungata revin cu noi postari. Astazi vreau sa va ofer posibilitatea de a obtine in fiecare luna un site gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati conditiile impuse de cel care le realizeaza, in sensul ca nu aveti voie sa le modificati.

Aceste site-uri gratuite va da posibilitatea de a va familiariza mai usor html, sa invatati sa puneti un site online, sa acumulati cunostinte noi in diverse domenii, ba chiar sa faceti si bani vanzand produsul sau produsele afisate.

Free Monthly Websites va ofera de asemeni posibilitatea de a face bani fie si numai prin intermediul AdSense. Toate acestea sunt in limba engleza, fapt care va poate ajuta sa va familiarizati cu marketingul online mult mai usor si sa va reactualizati cunostintele de engleza.

Puteti sa vedeti cat de usor se pot crea site-uri simple si puteti proceda ca atare si voi, creand propriile pagini web in html.