Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, August 27, 2008

Cum sa faci bani fara sa investesti

Multi vor spune ca este o minciuna si totusi este o realitate. In cateva zile, voi oferi celor cu adevarat interesati posibilitatea ca utilizand doar un simplu calculator sa isi asigure banii necesari pentru un concediu de vis sau sa-si implineasca unele dorinte mai vechi.

Crezi ca 1000 de dolari pe an fara sa pierzi timpul in vre-un fel ci doar utilizand calculatorul in mod normal e o suma de neglijat? Dar opt mii de dolari? Ar putea insemna o masina noua pe care multi inca si-o doresc. Multi dintre cititori nu reusesc sa adune bani din salariu pentru un concediu. Acesti bani ar putea fi folositi in multe feluri, ar ajuta la cresterea nivelului de trai pentru oricare din romanii de rand.

Prietenii mei apropiati deja sunt incantati de acest sistem si au hotarat sa-l foloseasca, promitand ca vor petrece anul viitor intr-un mod placut, undeva in strainatate. Uneori se mira de faptul ca eu imi permit sa merg la shopping sau la plimbare in marile capitale ale lumii. Acum sunt convinsi ca se poate si pentru ei.

Acum e momentul oportun. Acum se pot aduna bani frumosi. Romania inca nu foloseste aceasta posibilitate. Dar e timpul ca si noi sa folosim cele mai bune metode de a face bani.

Urmariti informatiile care vor urma, ele va vor ajuta sa faceti bani din nimic, lucrand acasa.

Tuesday, August 5, 2008

Cum realizezi un site de succes

As vrea sa mentionez doar cateva aspecte astazi, referitor la cum realizezi un site de succes.

Primul si cel mai important aspect este continutul care poate atrage vizitatori. Important este sa oferi un continut interesant si daca se poate mereu proaspat pentru care sa faci vizitatorul sa revina. Cu un continut bun si interesant vei gasi persoane sa iti puna linkul pe site-ul sau ajutandu-te in acest fel sa obtii un rank mai bun.

Un al doilea aspect ar fi grafica atragatoare care sa placa vizitatorului si sa nu fie greoaie pentru robotii de cautare care viziteaza periodic paginile. Din acest punct de vedere ar trebui sa lipseasca framele care pot fi considerate drept spam de catre acestea, astfel incat va fi indexat mai greu.

Un site de succes este acela care iti aduce venituri sau cel putin isi atinge scopul pentru care a fost creat. Astfel e bine sa postezi ads-uri de la Google, Amazon si chiar Clickbank daca ai posibilitatea sa-ti creezi cont.

Optimizarea este foarte importanta pentru a fi mai usor de gasit si indexat, de a obtine un loc mai bun in paginile motoarelor de cautare.

Un RSS care sa ofere informatii proaspete din diferite alte pagini avand un continut asemanator este binevenit.

Pentru cei care vor sa ofere imagini video updatate mereu pe site este indicata folosirea unicului motor de cautare video si anume Blinkx care este foarte simplu de setat si folosit. In acelasi fel insa, daca este vorba chiar de un site de video puteti folosi cu succes You Tube Video Sites Generator In A Box.

Important pentru un site este hostingul care nu trebuie sa fie sub nici o forma gratuit. Pe la un hosting gratuit crawlere-le motoarelor de cautare trec mai rar, iar locul acestuia in pagina va fi mult in urma altor rezultate afisate chiar daca intruneste toate celelalte conditii pentru a fi de succes.

Un site bun trebuie sa contina linkuri catre alte pagini dar nu atat de multe sau nu doar linkuri astfel incat sa fie privit de catre motoarele de cautare ca spam.

Dupa ce a fost pus online, trebuiesc anuntate motoarele de cautare pentru indexare. Daca folosesti AdSense, Google il va indexa repede, il poti ajuta si tu. DMOZ este foarte important, iar de rest, celelalte mari motoare au cam toate un "Add your website" pentru a-l trimite gratuit spre indexare insa dureaza chiar si sase luni. Cu plata se face mult mai repede.

Important este de asemeni sa fie inclus in cat mai multe directoare, atat romanesti cat si straine, mai ales daca este scris in limba engleza. Schimbul de link si publicitatea atat online cat si offline, Adword-ul, articole postate in cat mai multe locuri, sunt pasi importanti pentru un site de succes.

Cu cat ai mai multi vizitatori, cu atat isi atinge scopul mai repede si mai bine, pentru ca in definitiv, indiferent ce informatii oferi, gratuite sau cu plata, scopul este de a fi gasit si citit. Nu asteptati ca toti vizitatorii sa cumpere produsul, asta in caz ca vindeti ceva, vor fi si clienti care vor cumpara poate chiar si dupa zece vizualizari si vor fi si multi vizitatori care nu vor cumpara. Acestia din urma nu au fost destul de convinsi sau de interesati de produsul vostru ceea ce este normal, nu toti au aceleasi interese.

Sunday, August 3, 2008

Unde fac un site

Un site simplu pentru fiecare

Vrei un site de publicitate pentru firma sau pentru a vinde un produs si nu ai reusit sa-l faci?

Te voi ajuta eu. Tot ce trebuie sa faci este sa dai trimiti un e-mail in care sa iti scrii adresa de contact si in cateva vorbe ce doresti sa ai si te voi contacta in scurt timp pentru a pune la punct detaliile si a obtine site-ul dorit.