Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Friday, March 28, 2008

Cum sa fii numarul 1 in principalele motoare de cautare

E simplu de facut asta. Si e gratuit. In 120 de zile poti deveni #1 in Google si alte 39 mari motoare de cautare. Dar dupa aceea va trebui sa platesti parte din profit pentru a te mentine acolo, altfel intr-o saptamana te vei intoarce la pozitia avuta.

Daca ai o pagina in care vrei sa vinzi ceva acest website poate fi de un real ajutor pentru tine. In mod sigur vanzarile iti vor creste pentru ca vei fi mai usor de gasit de motoarele de cautare. Oferta ta va fi vazuta de mult mai multi oameni.

Descopera cum poti fi numarul 1 in motoarele de cautare

Veniturile vor fi monitorizate de motoarele de cautare. Simplu si cinstit de ambele parti. Dar cand ai venituri merita sa platesti pentru mentinerea in top. Daca dupa 120 de zile ajungi in top si apoi refuzi sa platesti, intr-o saptamana te intorci de unde ai plecat.

Descopera cum poti fi numarul 1 in motoarele de cautare

Alegerea iti apartine.

Thursday, March 6, 2008

Banii se pot face usor (partea a doua)

Prima parte a acestui subiect se afla postata pe Lucreaza acasa.

Aceasta munca in sine este usoara, promovarea creaza probleme celor mai multi. Sa o luam cu inceputul. Pe mai toate aceste website-uri de cadouri veti gasi si articole de marketing. Chiar daca nu sunteti profesori de engleza le veti putea modifica si pune online pe un blog. Important este ca subiectul sa aiba legatura si adaugati linkul vostru pe care vreti sa-l promovati.

La fel de usor puteti face promovare copiind mesajele primite de la alti marketeri si punand intotdeauna linkul vostru. Hei, v-ati trezit? Sunt sigur ca puteti gasi solutia. In plus, pentru cei care se vor mai buni, exista programe care va ajuta sa creati articole in cateva minute.

Promovarea inseamna blog, website, articole scrise si trimise cu article summiter, inseamna linkuri puse in cat mai multe locuri, in cat mai multe directoare, linkuri trimise motoarelor de cautare pentru indexare, inseamna Google AdSense, Adword, plata-pe-click (PPC), website stabil de genul Primii pasi online cu RSS pus pe el, inseamna Amazon care e gratuit si pentru romani, social networking cum sunt Facebook, MySpace, Flikr, orice site in care poti pune linkul tau.

Sunt site-uri ca PRWeb sau site-uri in care poti sa-ti postezi un articol. Ideal este ca in acelea in care iti poti posta un articol sa pui si un link cu o oferta. Cand va veti obisnui cu aceasta activitate veti intelege cum anume sa procedati vazand cum procedeaza altii.

Majoritatea romanilor au casuta de e-mail pe Yahoo. Pentru o buna indexare aveti in Yahoo 360 un bookmark pentru site-uri si un add RSS. Folositi aceasta oportunitate. Nu cred ca va convine sa platiti $300 pentru indexarea unui website de catre Yahoo. Cautand pe "Yahoo Home" veti gasi si un link cu "summit your website for free". Trimeteti linkurile o data pe luna spre indexare.

Acesti pasi trebuiesc facuti si pe Google, MSN, Live, AOL, Excite si catre toate celelalte motoare mari de cautare. Excite.fr va ofera o buna solutie de a va expune munca dupa ce v-ati creat cont. Lycos va da posibilitatea sa adaugati Ads-uri gratuit. USA Today va da posibilitatea sa scrieti si postati articole in care din greseala poate aparea si un link spre un blog ceea ce va insemna o caruta de traffic, de vizitatori si in final chiar cumparatori.

Folosind oportunitatile oferite de Google printre care si AdSense puteti fi indexati pe loc de catre acest motor de cautare. FeedBurner care este tot al lui Google acum va ofera statistici complete si am putea continua dar macar sa realizati toate acestea.