Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact

Wednesday, September 12, 2007

Prezentari audiovizuale

Majoritatea ati auzit despre HTML sau XHTML ca fiind sisteme de programare. Dar mai putin cunoscut este SMIL care se vrea un mod de programare specializat pe audiovizual. Mai bine spus, SMIL este un limbaj scris in HML, asemanator HTML.

SMIL poate fi folosit pentru crearea de prezentari pe internet. A fost descris ca un raspuns la Power Point pe care toata lumea il cunoaste. Este folosit de un cunoscut website creator si anume Ectron CMS 400.net.

Foarte interesant si foarte atractiv ca stil, va ofera tot ce ati putea dori in materie de audiovizual fiind considerat viitorul in acest domeniu. Si chiar asa este, fiind mult mai usor sa urmaresti cu privirea o prezentare decat sa stai sa citesti un text.

Pentru cei care ar putea avea nevoie de detalii cunoscand deja html am decis sa ofer si o pagina de unde sa invete mai multe in ceea ce priveste o prezentare audiovizuala. Citind informatiile veti descoperi cum sa realizati un player daca nu doriti cunoscutul You Tube.

Urmarind cu atentie cursul, veti reusi cu putina munca sa creati ceea ce va doriti fara sa fiti nevoiti sa platiti pentru aceste realizari. Sa nu uitam ca, indiferent de forma de player folosita, orice video poate fi transformat in final in Ads-uri.

Tuesday, September 11, 2007

Foloseste Photoshop

Adobe Photoshop este unul din cele mai bune programe in ceea ce priveste modificarea imaginii. As vrea sa va prezint un film cu ajutorul caruia sa invatati sa reparati o veche problema a unui aparat fotografic si anume ochii rosii.

Am sa va rog sa retineti doar faptul ca filmul este destul de mare si poate avea nevoie de timp sa se incarce, asa ca trebuie sa asteptati putin, in functie de viteza pe care o aveti la internet. Nu ratati ocazia de a invata ceva nou si util.

Acest program poate fi unul din cele mai importante si necesare pentru crearea unui website. Un marketer cunoscut spunea ca sceeasi informatie poate fi gunoi pentru unii si diamante pentru altii, in functie de cum vor sa o utilizeze. Alegerea va apartine.

Sunday, September 9, 2007

Grafica

Incepand cu luna septembrie, in fiecare an, marketingul online prinde viata din nou. Toata lumea a terminat concediul si are iar timp sa stea pe internet. De aceea, fiecare cauta sa vina in acest moment cu noi oferte.

Mai tarziu, le veti cauta si va fi greu de gasit. Totul va fi pe bani. Sau altfel spus, in acest moment, fiecare cauta sa-si mareasca lista de clienti pentru ca mai tarziu sa aiba ce vinde. Si de multe ori am constatat ca ceea ce e acum gratuit, se vinde mai tarziu cu alt nume pe bani.

Astfel am hotarat sa va dau posibilitatea de a obtine gratuit tot ce aveti nevoie in ceea ce priveste grafica pentru un website semnand pe cea mai mare oferta a toamnei ce doar a venit. Ati avea posibilitatea de a invata si de a lucra in scurt timp fara alt ajutor in domeniu.

Friday, September 7, 2007

Iar Facebook

Asa cum va spuneam zilele trecute, Facebook este o oportunitate pentru cei care au un website in limba engleza. Iata ca doar ce am scris si a starnit iar valuri in lumea celor care se ocupa cu munca pe internet si nu numai. Dar mai bine ati urmari stirile.



Va asigur ca in curand veti afla iar noutati despre acest website. Nu cred deocamdata sa fie vorba de vanzarea lui cum am mai auzit pe altii sugerand ci despre alte miscari inteligente menite sa ii creasca publicitatea.

Am senzatia ca in spatele acestei afaceri se afla un om care stie cu adevarat care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca pana se va ajunge la discutii privitoare la vanzare. Si va asigur ca mai sunt si alti pasi de facut.

Publicitate, Trafic, Imagine, mai sunt cateva posibilitati pe care personal ma indoiesc sa nu le ia in calcul inainte de orice discutie cu mai marii actuali ce ar putea fi interesati de cumparare.

Thursday, September 6, 2007

Video - Cum sa faci un website

Ai incercat sa construiesti un website si nu ai reusit? Probabil nu ai fost atent undeva, nu ai urmat instructiunile intocmai sau nu ai dispus de ele. Incearca si urmareste aceste video si vei vedea cum sa construiesti de la inceput pana la final.

Toate informatiile exista pe internet, doar trebuie sa sti sa le obtii. Urmarind aceste video vei reusi in cel mai scurt timp sa realizezi un site si sa fii online alaturi de ceilalti. Chiar daca vei dori sa folosesti alt creator, principiul este cam acelasi peste tot.

Important este faptul ca de curand, aceste informatii au devenit gratuite si poti beneficia de ele atat cat mai exista aceasta pagina online. Nu rata ocazia de a invata sa lucrezi ajutata de ceilalti care iti ofera o sansa.

Wednesday, September 5, 2007

Facebook

In ultima vreme se vorbeste tot mai mult de Facebook. Majoritatea utilizatorilor au auzit sau au citit o multime de articole pe aceasta tema. Unii cunosc acest website, altii au citit doar in ziare despre el.

Pentru cei care nu stiu foarte multe, am sa va spun doar ca e creat de o tanara eleva, in scurt timp a depasit toate asteptarile specialistilor in domeniu, a reusit contracte de sponsorizare nesperate si se poate sa vina vremea sa-l vanda pentru cateva milioane de dolari.

Toata lumea discuta si se agita pe aceasta tema. In ultima vreme, inclusiv Yahoo. Puteti vedea stiri despre acest lucru in video care urmeaza. Eu am sa spun doar parerea mea. Este o buna solutie de a lua trafic pentru o persoana care are un site in engleza.



Avand in vedere afluxul de persoane pe acest site, puteti crea un acont si scrie un mic articol in care sa apara si linkul vostru. In mod sigur veti avea cititori. Acelasi lucru il puteti face pentru crearea de trafic cu un forum pentru marketing.

Un singur link dar va asigur ca sunt o multime in care va puteti scrie adresa site-ului personal. Important este sa va adresati persoanelor direct interesate de munca voastra. Intr-un cuvant sa va cautati nisa de piata pentru a avea succes.

Cu cat aveti mai multe linkuri in alte site-uri, cu atat veti avea mai multi cititori.

Tuesday, September 4, 2007

Help desk

Dupa cum spune si titlul, un suport pentru oricine are un website si vinde ceva online este necesar. Uneori se intampla sa apara probleme si e de preferat ca fiecare administrator sa aiba un punct de legatura cu clientii.

Astfel ca au fost create aceste "Help Desk" din dorinta de a exista o protectie a celor ce lucreaza online dar si o legatura de contact cu clientii sau potentialii clienti. De curand am fost invitat sa vad un astfel de program care are si o solutie gratuita.

Ca orice firma care se respecta, are si forme mai avansate si mai extinse de utilizare dar acelea costa. Insa pentru un mic administrator, acesta poate fi de ajuns daca este atent cand il seteaza iar pe masura ce are realizari in sensul de venituri, isi poate permite un alt program platit.

In majoritatea lor, programele cu o astfel de utilizare sunt cu bani dar acesta va ofera o solutie free. Puteti descoperi singuri ce anume poate sa va ofere in momentul in care aveti nevoie de o solutie de a tine legatura cu clientii vostri.

Detine un ghid de utilizare foarte complex pe care il puteti descoperi dupa ce instalati programul pe care il puteti obtine direct de pe site. Alaturi de el veti vedea si o intreaga lista de programe produse de aceeasi firma, parte din ele ati putea sa le gasiti utilizare.

Ati putea folosi foarte bine Support Center Plus, Applications Manager, ca si alte programe pe care le gasiti in All Product.

Monday, September 3, 2007

Free PLR

Cei obisnuiti cu acest domeniu stiu despre ce e vorba. PLR este prescurtarea de la Private Label Rights. O oferta in acest sens ati putea descoperi pe un website al lui Doug Champigny, un cunoscut marketer.

Uneori, se poate intampla sa nu citesti materialul in timp util si atunci sa observi ca a expirat. Chiar daca este gratuit, poti obtine informatii valoroase care, cumulate in timp cu alte informatii sa te ajute sa realizezi ceva in munca online.

Succesul se construieste in timp si nu peste noapte. Nimeni nu poate astepta sa ajunga in primii 10 in Google sau Yahoo pentru ca este imposibil. Ai nevoie de timp si munca iar restul poate veni in timp. E bine de vazut insa tot ce misca pe internet, toate noutatile.

Doar asa veti reusi sa ajungeti in top.

Sunday, September 2, 2007

Noutati pe internet

Descopera in cele ce urmeaza cum sa personalizezi un website sau un e-mail, cum sa-ti cresti rata vanzarilor printr-o simpla strategie. Nu trebuie sa cumperi ca sa reusesti ci sa vezi despre ce este vorba si daca iti pare interesant, poti semna ca afiliat si promova. Acolo sunt tot bani.

Un alt mod de a face bani. Si chiar sunt oameni care platesc pentru aceste informatii. E adevarat ca la noi in tara, majoritatea ar incerca sa le obtina prin mijloace necinstite. Iar marea majoritate nu si-ar permite asa ceva. Dar trebuie sa ai si o baza solida sa-ti permiti sa faci astfel de oferte.

Site Pro News va ofera o lista completa cu unelte si aplicatii pentru webmasteri. Ati putea evalua liber aceste posibilitati de lucru online. In mod sigur veti descoperi programe de care multi nici nu au auzit. Sunt doar freeware si shareware. Folositi-le si invatati ceva nou si util.

Richard Legg, un cunoscut marketer, are o oferta interesanta pentru cei care vor sa lucreze online. Citind din blogul sau veti descoperi multe lucruri interesante. Inclusiv cum sa aveti succes in 30 de zile dupa cum sustine chiar el. Dar nu veti avea daca nu veti lucra voi insiva.

James Grandstaff si Chris Zavadowski, alti doi marketeri, au o oferta interesanta. Este gratuita si poate interesa pe oricine avand in vedere ceea ce sustine ca va ajuta sa creati. Oricine are nevoie de o strategie de a aduna potentiali clienti. Si oricine are nevoie de bani.

Saturday, September 1, 2007

Bani online in tara

Zilele trecute citeam un articol din Cotidianul. Si desi a trecut o saptamana de atunci cred ca se merita recitit. Sunt lucruri cunoscute de cei cu vechime in munca online. Iata ca si la noi se pot face bani. E drept ca banii nu vin peste noapte ci trebuie sa muncesti pentru ei.

Si mai interesant, este faptul ca si din bloguri se obtin venituri frumoase. O postare, poate genera profit atunci cand te afirmi, iar timpul necesar nu depaseste o ora pe zi. Mai mult, blogul este la dispozitia oricui, nu solicita investitii materiale.

Ofertele sunt foarte largi in privinta asta. Sunt bloguri gratuite pe servere romanesti, sau puteti alege WordPress si ati avea posibilitatea de a va alege hosting-ul, Blogger si sunteti pe severele lui Google, Joomla care este o sursa deschisa, Tehnocrati si multe altele.

Nu voi face o lista completa pentru ca ar fi prea mult. Am sa va mai spun doar ca mai sunt multe alte posibilitati pe care le puteti descoperi si voi. In ceea ce priveste traficul, este mult mai simplu ca la un website pentru ca aici exista update in permanenta.

Asta presupune ca motoarele de cautare vor trece mult mai des peste ele. Iar de anuntat aceste motoare este foarte simplu folosind un sistem gratuit online. Ar mai fi necesar un RSS pe blog care de asemeni se creaza gratuit.

In plus nu uitati sa puneti linkuri utile, sa scrieti in asa fel incat oamenii sa fie interesati sa puna linkurile voastre pe paginile lor si restul poate veni de la sine. In timp ce lucrezi, capeti experienta si afli mai multe.

Dar pentru a reusi, in primul rand trebuie sa incepi. Deci spor la treaba si succes!